Marcin_gps Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam Jak w temacie, ostatnio u znajomego mialem okazje doswiadczyc beznadziejnej wydajnosci napedu DVD w laptopie (Aristo, na Celku 1500) Nie dalo sie obejrzec filmu, przeskoki co kilka sekund, brak plynnosci (testowane na kilku nosnikach) Nie wiem co jest grane, czy do laptopow daja taki szit?? Fakt, ze cichutkie ale jaka wydajnosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) Moze mial zle skonfigurowany system (brak sterów do chipsetu, wylaczone DMA). Zle ustawienia w BIOSIE.Powodow moze byc wiele, a u mnie na laptopie idzie wszycho full plynnie Edytowane 31 Maja 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 dma i stery do chipsetu zainstalowane, musze jeszcze do biosu luknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu22 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 ja nie mam zadnych problemow z napedemw swoim lapie, spokojnie nagrywa z predkoscia 8x, wszystko ladnie pieknie odtwarza. wiec moze kolega ma jakis wadliwy sprzet, zreszta nie spodziewalbym sie zeby do syfu typu aristo pakowali markowe wypalarki... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...