blantek212 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam wszystkich, mozecie wyrazic opinie na temat tej karty moze ktos taka ma? czy opłaca sie upic taka karte? czy beda chodziły gry takie jak GTA3, TOCA RACE DRIVER itp.na tej karcie? mam procka 1.2 i 375RAM, chce sobie kupic taka karte na jakis czas, potem zamiezam zmieic kompa, czy oplaca sie kupowac taka karte do grania w gry? czy beda one na niej chodzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 nie opłaca się.. a teraz jaką masz? pograsz w gry, ale co z tego jeśli będą klatkowały.. a to jeszcze na PCI jest oO" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blantek212 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 tak sie sklada ze teraz to zintegrowana i tylko 8 MB i np. GTA 3 chodzi ale klatka po klatce,a wejscie tylko na PCI mam,i tak na jakis czas chcialem sobie kupic karte, zeby sobie chociaz troche pograc,a jest jakas lepsza na PCI? i niedroga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 raczej nie.. a ta TNT niewiele pomoże.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Czeka Cie inwestycja w płyte ;) Taka grafika nie polepszy Twojej aktualnej sytuacji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blantek212 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 inwestycja w płyte nie wchodzi w gre, bo za 2 mies mam zamiar kupc nowego kompa juz z normalna plyta glowna:) ale do tego czasu chcialbym cos wsadzic w tego zeby troszke pograc nawet w cos starszeego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Jednak raczej to będzie strata pieniędzy... powegetuj troche, pograj w pasjansa, czas szybko zleci i będzie nowy komp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blantek212 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Ej no to nasuwa mi sie pyatanie,jak bym mial karte 32MB na PCI to GTA 3 i tak mi na tym nie pojdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Pojsc to pojdzie i bedzie chodzic znosnie, ale moze ci czasem spasc do 15fps. Tzn. nie wiem jak jes z PCI bo ja gralem na TNT2 32MB AGP, wiec moze byc inaczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icek_lol Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Mi sie wydaje, ze sobie pograsz z ta grafa w gta3. Ja mam Rive TNT2, procesor: Pentium3 750Mhz, Ram: 128 i mi chodzi(troche sie tnie) ale da sie pograc, zainstalujesz nowe sterowniki i bedzie dzialac B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...