boss Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Sluchajncie, mam nowy palnik jak w temacie i prosze, niech mi ktos powie, czemu w Neronie wyswietla mi, ze max. predkosc nagrywania to 32x? :? Jak to zmienic?? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Nero automatycznie wukrywa max speeda odpowiednio dla nosnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Nero automatycznie wukrywa max speeda odpowiednio dla nosnika Faktycznie - teraz widze, ze po zapodaniu Platinumka 40x jest i max speed 40 :D ale jest inny problem... otozu mnie lista obslugiwanych standartow wyglada tak: natomiast na cdrinfo.pl tak: czemu brakuje u mnie niektorych trybow? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 moze masz inna wersje Nero :?: PS Czym sie przejmujesz, przeciez i tak wszystkich nie bedziesz wykorzystywal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 moze masz inna wersje Nero :?: PS Czym sie przejmujesz, przeciez i tak wszystkich nie bedziesz wykorzystywal hihi, poprostu zawsze lubie max wyciagac ze sprzetu :twisted: i wkurza mnie, jak cos nie dziala jak powinno :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...