mkl Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) Kurde musze sie zawstydzic i zapytac jaka jest optymalna temperatura dla Celerona 466, a jaka maksymalna Edytowane 31 Maja 2005 przez markollX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 http://www.intel.com/design/intarch/celeron/celeron.htm myśle, że max to 85C,a optymalna ?? jak się nie wiesza to dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Kurde musze sie zawstydzic i zapytac jaka jest optymalna temperatura dla Celerona 466, a jaka maksymalna 1473784[/snapback] Nie wstyd pytać ! Wstyd śmiać się, że ktoś pyta ! jednak nie zawsze ludzie się do tego stosują :( i tak jest, że nowi userzy na tweaku nawet boją się spytać ... Pozdrawiam wasiela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 niestety masz racje :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 A ja sie nie wstydzilem zapytac jak w xp sie tryb awaryjny wlancza... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
high.tower Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 to ja nie bede zakladal nowego watku bo pytanie bardzo podobne mam: jaka jest optymalna temperatura dla Athlona 1,4GHz (i co znaczy temperatura w idle? nieobiciążony?) oraz optymalne napięcie dla tego procesora (1,77 nie za wysokie?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...