lukasrz Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) Polecam bardzo fajną gierkę :) całkiem inna od typowych "zwykłych" gierek, nie wiedziałem ze cos takiego w góle istnieje. Mamy do dyspozycji kilka b fajnych laskow, zagajników :) w których polujemy na zwierzynę :D Oto ta gieralka ;] fajna zabawa naparwdę :) do tego na koniku mozemy sobie ojezdzic albo samochodzikach :D Edytowane 31 Maja 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Widzę że w sumie niewiele się zmieniło od wersji 2004...ale gierka jest w pytę mimo niedoróbek... Nie ma to jak czajenie się przez 40 min na durnego jelenia...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 gra dla cierpliwych ;) w 2004 troche dziwnie sie na tym koniu jezdziło ale gra jest spoko jak sie ma czas i takie zainteresowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 gra dla cierpliwych ;) w 2004 troche dziwnie sie na tym koniu jezdziło ale gra jest spoko jak sie ma czas i takie zainteresowania 1477371[/snapback] nie mam czasu i takich zainteresowan ;) ale czasem fajnie pograc w takie cos godzinek czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Jakis czas temu gralem w demo 2005 , jakos mnie specjalnie nie zachwycilo , IMO DUZO leszy jest sezon 2004 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ni@k(LM) Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Siemka! Nie mam z kim grac(ci mi nie wchodzi) w Deer Huntera 2005 na necie to pomyślałem, że tu kogoś znajde :) wszystkich chętnych zapraszam na Gadu-Gadu 5502380 jeśli znacie kogoś kto gra w Deer Hunter podajcie email lub numer gg.(chyba można takie tematy tu zakładc??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Mozna. O ile juz takowe nie istnieja. Sam jakis czas temu ciolem w ta gierke :] Ale znudzilo mi sie juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ni@k(LM) Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 (edytowane) Nie niema takich jeszcze. Jakbyś jednak chiał pociupac to napisz mi i popytaj kumpli :] może znacie jakieś klany albo squady albo inne takie grupki? EDIT: nieno takie duże forum a nikt nie gra w Deer Huntera :mur: <_< EDIT2: ja dalej czekam na zgłoszenia! czekam do końca sierpnia! jakby ktoś chiał zagrac to niech pisze na gg 5502380(nawet jak mnie niema) lub szukał serwera - (nazwa servera została ZMIENIONA) "Made in Poland" lub "Made in Poland v1.2" zapraszam wszystkich zainteresowanych EDIT3: Pojawił się problem z serverem(wcześniej było OK) nikt niemoże się podłączyc do servera... wysakkuje komunikat - "client closed by server" jeśli ktoś wie o co chodzi niech napisze - mimo to dalej zapraszam na server(byc może problem jest chwilowy lub coś takiego) Edytowane 11 Lipca 2005 przez M@ni@k(LM) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...