Tabi Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Ja polecam LG Flatron 775FT. Naprawdę żyleta za normalną cenę. Obraz bez przekłamańm naprawdę duży ekran. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Ja polecam LG Flatron 775FT. Naprawdę żyleta za normalną cenę. Obraz bez przekłamańm naprawdę duży ekran. Pozdrawiam! No, no... NIe spodziewałem się że kiedyś tu Ciebie zobaczę! Pozdrawiam i życzę miłego kręcenia... Tomasir maha toporem na pożegnanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coil Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 ...Oprócz tego brat prowadzi sklep z komputerami i mam stycznosc z prawie wszystkimi modelami monitorów dostepnych na naszym rynku... ...Jakieś pytania ??? Tak, a styknąłeś się może z modelem IIYAMA Vision Master Pro 413 (HM703UT) ? Cena 996 zł. brutto i podobno ma lepszą ostrość od HM704UTc (ok. 1150 zł). Jeżeli byliście sobie przedstawieni - poproszę o komentarz. Coil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 za tyle co masz to bierz szajsunga chyba że dołożysz nieco to neca (te monitory zawsze się cieszyły dobrą opiną) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Samsungi zbieraja b dobre opinie, Nec to swietna firma, sam mam -prawie nie do zdarcia , z LG sie styknalem - same nieciekawe doswiadczenia. A prawda jest taka ze kazdy bedzie doradzal co innego a oprocz tego modele nawet sie moga roznic w tej smej serii , nie mowiac juz o LCD - te polecam ze wzgledu na oczka:) miejsce , splendor hehe i maly pobor energii a ostanio nawet mozna powiedziec bardzo dobre parametry -wciaz sa rozwijane. Dlatego jak audio kupujesz uszami to monitor OCZAMI! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 dwa wiodace monitory w tej cenie to... po pierwsze - najlepsze rozwiazanie: nec MultiSync FE791SB ~ 1000pln http://www.nec.pl/scr/ProductPresentationF...PN=1&PID=594422 po drugie - bardzo dobre rozwiazanie: hundai ImageQuest F790D ~ 800pln http://www.hyundaiq.com/pro_f790d.asp# UPDATE: ------------- przypomne tylko ze nec to nic innego jak mitsubisi - czyli produkt naaajwyzszej jakosci. doslownie nic do zarzucenia. hundai jest produktem o zdecydowanie wysokich parametrach, ktorych nie posiada jeszcze wiele monitorow. jakosc bardzo dobra. a najwarzniejsza jest cena! - jaka jest kazdy widzi. ------------ czy ktos ma jakies watpliwosci co do tych propozycji :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Ja miałem 4 dni w domu Hyundaia imagequest q910 (19") - kupiony za 1130 zł - i on daje 1600x1200 przy 85 Hz - tak że zastanów się ile masz kasy - a nóż 19" lepsze ..... Obraz jak żyleta (testowany na karcie ati ) - Polecam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 dwa wiodace monitory w tej cenie to... po pierwsze - najlepsze rozwiazanie: nec MultiSync FE791SB ~ 1000pln http://www.nec.pl/scr/ProductPresentationF...PN=1&PID=594422 po drugie - bardzo dobre rozwiazanie: hundai ImageQuest F790D ~ 800pln http://www.hyundaiq.com/pro_f790d.asp# UPDATE: ------------- przypomne tylko ze nec to nic innego jak mitsubisi - czyli produkt naaajwyzszej jakosci. doslownie nic do zarzucenia. hundai jest produktem o zdecydowanie wysokich parametrach, ktorych nie posiada jeszcze wiele monitorow. jakosc bardzo dobra. a najwarzniejsza jest cena! - jaka jest kazdy widzi. ------------ czy ktos ma jakies watpliwosci co do tych propozycji :?: Do NEC'a nic ! Natomiasty nigdy bym nie kupił Hyundaia ! FATALNE ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Ja bym polecal 19' Samtron'a. Sam mam 17' tej firmy a konkretniej 76BDF, monitor sobie bardzo chwale. Wydalem na niego na gieldzie 710 zl, a jakosc jest rewelacyjna. Watpie aby komus byla potrzebna wieksza. Wiec moja rada jest taka, jesli chcesz wydac 1000 zl, to bierz Samtron'a 96BDF (zdaje sie ze ma takie oznaczenie, ale glowy nie daje), a jesli nie chcesz 19' to bierz to co ja mam czyli Samtron 76BDF i zostanie ci prawie 300 zl, ktore mozesz przeznaczyc chociazby na pamieci ram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmooo Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 No to w ten sposób, konkretnie zapytam, będzie pewnie prościej. Co wybralibyście z tej listy? Byłbym wdzięczny za wskazówki co odpada od razu, a co jest warte zakupu (kilka propozycji), pogrubione są ceny brutto. Widzę że warto się zastanowić nad tym Flatronem F700P i na pewno wezmę go pod uwagę, jeszcze jakiś godny polecenia? Thx za info :) 17" LG Flatron 795FT 935.00 17" LG Flatron 795FT+ 965.00 17" LG Flatron F700B 785.00 17" LG Flatron F700P 1000.00 nie wiem jak jest z firmą LG, ale w przypadku wielu innych firm jest tak, ze jakosć ich produktów, szczególnie tych 17 i 19 calowych strasznie spadła wraz z wprowadzeniem nowych modeli. Po prostu firmy chca maksymalnie obciać koszty. Co do wyżej wymienionych LGików czytałem gdzieś na zachodnich stronach, ze najnowsze modele są gorsze niz te starsze. Poza tym niedawno miałem okazję porównac sobie 2 modele, które stały w sklepie komputerowym tuz obok siebie, chodzi mi o 795FT+ i F700P. Dla mnie ten pierwszy jest o wiele lepszy, np. co do jakości obrazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...