Skocz do zawartości
DEAD TOMATO

Lineage 2

Rekomendowane odpowiedzi

--- Ogłoszenie ---

Przypominam, że w tym temacie nie rozmawiamy o prywatnych serverach. Jeśli ktoś chce o tym porozmawiać, to niech znajdzie inne forum, bo na tym długo nie "pociągnie". Kary za nie przestrzeganie tego ogłoszenia będą surowe, obiecuję. Przypominam także o możliwości zgłaszania postów (RAPORT), dzięki temu moderacja będzie mogła szybciej działać, na czym wszyscy forumowicze skorzystają.

--- Ogłoszenie ---

Sciagnalem gre zarejestrowalem sie na stronie..(ten miesiac jest za darmo-otwarte betatesty) ....jak dla mnie to jedna z najladniejszych gier MMORPG.

Swietny design postaci zreszta zobaczcie sami..to nie to co cukierkowe postacie z World of Warcraft ...ponizej artworki z gry:

http://lineage.warcry.com/scripts/images/g...&site=10&page=1

Tutaj jak widac mamy wypasionego rycerza (obiekt juz z gry)

Dołączona grafika

a na tej stronce jak przewiniecie do dolu to zobaczycie mila niewiaste siedzaca na czyms w rodzaju smoka

http://lineage.warcry.com/index.php/content/dragons

Prawda ze milusi :twisted:

Pare linkow do gry:

www.lineage2.com OFICJALNA STRONA

strony nieoficjalne:

http://lineage.warcry.com/

http://lineage2.universalrealms.com/

Zreszta tu macie caly spis stron fanowskich

http://www.lineage2.com/community/fansite.asp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra faktycznie ciekawa :) ale... dopiero raz, powtarzam RAZ udało mi się zagrać :) Serwery są tak zapchane, ze w godzinach szczytu zalogowanie się jest praktyczie niemożliwe. Forum L2 aż chuczy od niezadowolonnych graczy. Developerzy obiedali w tym tygodniu uruchomić europejski serwer, może wtedy sytuacja się poprawi.

Całe szczęście, że klienta ściągłem przed premierą bety, bo potem zainteresowanie było tak duże, że serwery nie wyrabiały :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sir Afeen..to fakt jeszcze pare dni temu bylo wszystko wporzadku , wczoraj probowalem sie dostac na serwer i za jakims 40stym razem sie udalo (polecam probowac do skutku)..jedna rzecz jest meczaca ..gdy sie wpisze login i haslo i potem zatwierdzi a nastepnie wybierze serwer i kliknie w CONFIRM to przy nieudanej probie polaczenia (co prawie zawsze ma ostanio miejsce :? ) gra cofa nas do ekranu logowania..zapamietuje co prawda nicka ale haslo trzeba klepac od nowa :cry: i tak 40-sci razy..czujecie klimat :twisted:

W chwili obecnej granie to meczarnia ..takie lagi ze rece opadaja..jakbbym mial tak grac i placic np 60 zeta miesiecznie za granie to ja dziekuje postoje :twisted:

Ale jesli uruchomia porzadne serwy z sensownym limitem uzytkownikow (teraz jest za duzy ustawiony--o ile wogole jest jakis limit :D )

to bedzie cacy..poczekamy zobaczymy

Dla mnie ta gra ma najladniejsza obok FinalFantasy XI ..grafike ze wszystkich gier MOORPG.

To nie ma milusich smoczkow z World of Warcraft czy sterylnych lalkowatych postaci z Everquesta 2 czy Warhammera online.

Nawet muza wymiata w grze.. :D ....juz na poczatku wita nas bardzo ladna nastrojowa muzyka (od razu widac ze profesjonalna robota)

Zeby jej posluchac nie trzeba instalowac calej gry ..wystarczy ze wejdziecie tutaj ..

http://www.lineage2.com/pds/pds_music.asp

Sciagnijcie sobie ten 1 kawalek o nazwie INTRO i wysluchajcie go do konca ..jak dla mnie bomba

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powieee.. mi ktoś do czego ta gra jest podobna? chodzi mi głownie o to czy to jest nawalanka tak jak rose czy bardziej do wowa podobne? jak stoji graficznie? iiii czy wciąga ?^^:)no i czy jest darmowa:)

1394163[/snapback]

Gra nie jest darmowa, aczkowiek sa prywatne serwery na ktorych mozna grac w nieco mniej legalny sposob za darmo. Sama gra jest w zasadzie typowa siekanka. Questy sa, ale nagroda za nie jest tak marna ze w wiekszosci przypadkow nie warto ich wykonywac. W zaleznosci od klasy styl gry sie sporo rozni. Grajac na przyklad krasnalem wiekszosc czasu albo spedzasz w miescie na sprzedawaniu stworzonych przedmiotow albo na szukaniu materialow (krasnal znajduje ich wiecej).

Nastepnym razem wysil sie jednak i przeczytaj wczesniejsze posty ;)

Edytowane przez KrzychuG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakos sie tu dodaje atrybuty typu sila, zrecznosc itd.

Jakie umiejetnosci oplaca sie rozwijac dla krasnala??

1394745[/snapback]

Atrybuty sie generalnie nie zmieniaja. NIektore sety maja na nie wplyw. Jesli chodzi o umiejetnosci to rozwijaj wszystkie jakie mozesz. W grze nie ma ograniczen, a punty SP dostajesz za ubijanie stworkow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o umiejetnosci to rozwijaj wszystkie jakie mozesz.

Zalezy, jezeli sp rate jest wiekszy od xp mozna ladowac we wszystko, jesli nie no to juz trzeba sie zastanowic. Edytowane przez Jin*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytalem ze atrybuty glowne sa za wiele odpowiedzialne.

Rozumiem ze podnosi sie je jakimis magicznymi przedmiotami czy cus takiego.

1395496[/snapback]

Niektore zestawy (sety) podnosza je, ale tylko nieznacznie. Czasami jeden, czasem dwa punkty. Skompletowanie zestawu to zazwyczaj kupa kasy. W inny sposob nie da sie ich podniesc i w zasadzie wszystko opiera sie na skillach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wy tez tak czasem macie ze postac nie reaguje na mysz??

Klikacie a ona stoii??

Gdy zaklinujesz sie na jakims rogu klikaj w tym kierunky w ktorym szedles a nie do tylu, albo po scianie na ktorej sie zaklinowales.

Najsmieszniejsze bylo jak pierwszy raz wlaczylem l2 i na jakims rogu wpadlem w petle i co chwila mialem bialy ekran i cofalem sie o pare metrow [; . Zebyscie moja mine widzieli [; . Wie ktos moze czemu cos takiego sie dzieje? Prawie zawsze prze przejsciu bardzo blisko krawedzi jakiegos budynku... O_o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktos moze czemu cos takiego sie dzieje? Prawie zawsze prze przejsciu bardzo blisko krawedzi jakiegos budynku... O_o

1398543[/snapback]

Blad gry, w C3 byc moze poprawili ;) Czest mozna sie wspomoc klawiatura, zwlaszcza strzalka w dol ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda tylko ze nie bylo powiedziane na ktorym poziomie wchodzi sie w ktora profesje.

No ale do tego dojde sam. :D

1403842[/snapback]

Na 20 piersza profesja, zadanie mozesz rozpoczac na juz na 19 poziomie. Druga profesje dostajesz na poziomie 40, zadania sa 3, jedno od 35 poziomu, drugie od 37 (zeby wykonac druga czesc trzeba miec 38), trzecie od 39 poziomu. Questy na druga profesje sa bardzo dlugie i bardzo nudne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze...Tym razem niechodzi o serva itp. :lol:

Mam Humana-Maga na 20 lvlu i chce zostać Human-Wizard.

I aby nim zostać musze zrobić jakiegoś questa :unsure:

Pomóżcie...Niechodzi mi o to abyście powiedzieli: Poszukaj w google...tylko chodzi mi o to abyście podali całą instrukcje do questa i bez żadnych lizaczków jak tamten user :mur: :blink:

PODAJCIE MI TO TUTAJ LUB NA GG:6385555 :mellow:

Edytowane przez TomAlek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byc moze mi umknelo. gram czlowiekiem, expie spokojnie ale talking island powoli sie nudzi. moge jeszcze troche tam posiedziec ale... i tu jest pies pogrzebany :arrow: jak wyskoczyc na kontynent? kupilem bilet do gludin ale za ciezka cholere nie wiem co dalej. czuje sie z tym troche niezrecznie bo nie widzialem zadnego duzego statku :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi