[hS.4f] Logan Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ma ktos jakis pomysl zeby zminimalizowana gra nie zamulala kompa? stawiam sobie sklep minimalizuje gre a ona wcina dalej calego procka. daje jej priorytet niski w csie ustawiem rzeczywisty a i tak mam 5fps:/ mam 1gb ramu co powinno starczy na obie gierki (w san adnreas i csa spokojnie moglem grac naraz) ma ktos jakis pomysl? a moze jest jakis program ktory pozwala limitowac fpsy w grze to dalbym 1 do sklepu wiecej nie trzeba raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 sklep stawiaj na bocie, nie pamietam juz jak on sie tam nazywa [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) sklep stawiaj na bocie, nie pamietam juz jak on sie tam nazywa [; 1581663[/snapback] Pewnie, moze stawiac na bocie, tylko niech sie pozniej nie zdziwi jak dostanie bana. A bot to bodajze L2Walker. Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 rotfl, a co za roznica czy postawisz sklep na l2walkerze, czy na oficjalnym kliencie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 rotfl, a co za roznica czy postawisz sklep na l2walkerze, czy na oficjalnym kliencie? 1581989[/snapback] Na niektorych serwerach nie jest dozwolone uzywanie alternatywnych klientow i nie ma znaczenia czy dziala to jako sklep czy jako bot nabijajacy doswiadczenie. Dosc czesto userzy stawiajacy sklep na L2Walkera spamuja, co rowniez jest denerwujace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 A czy ja mu mowie, zeby spamowal? Chcial rozwiazanie to podalem mu najlepsze rozwiazanie, jesli nie bedzie spamowal afk, to kto sie zorientuje , ze polaczyl sie l2walkerem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 [...] jesli nie bedzie spamowal afk, to kto sie zorientuje , ze polaczyl sie l2walkerem? 1582338[/snapback] Administrator serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 pierwszy raz cos takiego slysze [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) pierwszy raz cos takiego slysze [; 1582410[/snapback] Na serwerze HSC byl zakaz uzywania innego klienta, niz ten oryginalny i nie interesowalo ich co kto robil. Kazdy taki wykryty user dostawal bana. Edit: Na l2extereme jest dokladnie tak samo. Alternatywne klienty sa banowane. Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Jak założyć konto? Niby wpisałem dane potwierdziłem, ale później chce jakiś 20 cyfrowy kod(jakiś dostałem, ale nie działa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Podłączę sie do tematu. Czy ktoś mógłby mi pomóc i wskazać miejsce gdzie znajdują sie tracker skeleton do questu na wariora. Chode i szukam po ruinach i wciąż nie mogę znałeś. <_< Z góry thx pozdro B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Podłączę sie do tematu. Czy ktoś mógłby mi pomóc i wskazać miejsce gdzie znajdują sie tracker skeleton do questu na wariora. Chode i szukam po ruinach i wciąż nie mogę znałeś. <_< Z góry thx pozdro B) 1700300[/snapback] http://l2dc.onlinewelten.com/index.php?d=maps&id=35 a na przyszłość mozesz tutaj sprawdzać gdzie znajdują sie moby: http://l2dc.onlinewelten.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenak Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Jak mam się nauczyć, a potem rzucać czary/zaklęcia w tej grze? Może ktoś zna jakiś dobry poradnik do tej gry. Nie chodzi mi o opis wszystkich klas, bronii, itd... tylko o bezbolesny wstępniak do tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Jak mam się nauczyć, a potem rzucać czary/zaklęcia w tej grze? Może ktoś zna jakiś dobry poradnik do tej gry. Kupujesz ksiazke w sklepie badz od kogos, ewentualnie znajdujesz. Idziesz do mastera (musisz poszukac odpowiedniego dla swojej rasy i klasy) i wybierasz skill, ktorego chcesz sie nauczyc. Gra posiada swojego helpa, wystarczy poczytac sobie od czasu do czasu teksty w wyskakujacych okienkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.G.I.K. Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Mam problem ... Po wejsciu do menu wyskakuje Mi komunikat : There was a problem when running Game Guard (ErrorCode=610) ... Moze cos poradzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Moze cos poradzicie ? Modyfikowane klienty nie sa w 100% stabilne. Zaczekaj na patcha albo pomysl o abonamencie a w tym przypadku naprawde warto sie nad tym zastanowic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PIKI= Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 stałych graczy proszę o odpowiedź na pytanie: Jaka postać będzie najlepszym wyborem, jerzeli niemam zamiaru grać dzień i noc, i niemam zamiaru ciągnąć jej wyrzej niż 50 lvl ?? Dzięki za odpowiedź!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 najlepszym wyborem w czym? pvp? pvm? tankowanie? buffowanie? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Każda postać jest dobra... Niezależnie czy grasz do 20 ,40 czy 60 lvl to zależy która Ci sie bardziej podoba ... Ja już nie gram ale mam Human Knighta na 36 lvl bodajże :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ktoś wie jaki mob dropi recke Demon`s Gloves? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Tu znajdziesz wszystko na temat dropów, mobków, i ich lokacji. Było zresztą już wcześniej --.http://l2dc.onlinewelten.com wpisujesz w wyszukiwarkę i masz. A propos postaci. Dla mnie na początek są najlepsi magowie w szczególności SpellHowler typowy nuker. Ale dzięki niemu szybko się bije lvle i pieniądze, po pewnym czasie z niego robisz sponsora dla swoich innych postaci lub jak lubisz siedzieć na [gluteus maximus] i nic nie robić to Kurdupla do walki to on sie nie nadaje po 50 lvlu ale do tego czasu znajdziesz niejedną dobrą receoptę i też trzepiesz kase najlepiej na BSSD i BSSB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 el0 pr0 i wogóle muodzieżowy smoczek ;] Strasznie mi się podoba ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Witam. Jestem początkującym graczem. Mam pytanie, czy istnieją do L2 c4 jakieś boty które potrafią wykonywać jakieś podstawowe czynności? Jeśli są proszę o krótki opis, jakiś link. Jak jest z legalnością stosowania botów (o ile istnieją) na różnego rodzaju serwerach?? Dziękuje i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) C4 dopiero sie ukazalo wiec trudno o jakiekolwiek boty. Ja natomiast mam nadzieje, ze tym razem wprowadzono odpowiednie zmiany i zabezpieczenia aby nie dalo sie z nich w ogole korzystac. Jesli chodzi o sprawe legalnosci to musze cie zmartwic, ale nie sa ani legalne ani dozwolone. Konta uzytkownikow korzystajacych z botow za banowane i to zarowno na oficjalnych jak i na prywatnych serwerach (na tych nawet kladzie sie na to wiekszy nacisk). Edytowane 9 Lutego 2006 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 http://allegro.pl/show_item.php?item=86364009 ;) zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Blee, ale to konto na 'nieoficjalnym' serwerze, ktory moga w kazdej chwili zamknac. : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyNu Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Mój clan ma lvl 3. I mamy problem z moim clan leaderem. Nie może on mi nadac autoryzacji na np. dodawanie ludzi do klanu cursing.gif mój lvl to 45. Dlaczego tak się dzieje?? Mówi, że po kliknięciu OK i ponownym wyświetleniu okna zaznaczonych wcześniej opcji nie ma!! POMOCY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Przenieś się na globala a wszystkie problemy znikną. Tak jest na więkrzości privach, dużo skili, questów itp. nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Mój clan ma lvl 3. I mamy problem z moim clan leaderem. Nie może on mi nadac autoryzacji na np. dodawanie ludzi do klanu cursing.gif mój lvl to 45. Dlaczego tak się dzieje?? Mówi, że po kliknięciu OK i ponownym wyświetleniu okna zaznaczonych wcześniej opcji nie ma!! POMOCY!! Funkcja nie dziala na prywatnych serwerach, oprogramowanie jest pelne bledow, tak wiec jesli liderowi znudzi sie gra to najlepsza i wlasciwie jedyna opcja to zalozenie nowego klanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Elo. Ja właśnie sobie ściągnołem L2 i nie wiem jaką postacią chodzić... Jeśli możecie to doradzcie mi coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...