emilooos Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 to zalezy od przydatnosci na serwerze, hjumansy, elfy, czarne elfy imo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 A jak się zalogować na server... Bo jak włączam ikone L2 to mi update`je , ale to chyba na platny serv... Co wpisać w: Security Question #1 Security Answer #1 Security Question #2 Security Answer #2 Kto zna jakies servy niech napisze na gg: 1922044 Thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 A jak się zalogować na server... Bo jak włączam ikone L2 to mi update`je , ale to chyba na platny serv... Co wpisać w: Security Question #1 Security Answer #1 Security Question #2 Security Answer #2 Kto zna jakies servy niech napisze na gg: 1922044 Thx. moze troszke glową ruszyć :> ? security question - pyt. pomocnicze <czyt. przy zgubieniu pw czy cos>, for example: Ile mam lat ? serurity answer - odpowiedz na pytanie wyzej, for example: 99 drugie to samo ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Krasnoludki są najlepsze XD Reszta niezbyt sie prezentuje ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 dwarfy rzadza B) , jak sie zapakuje do plecaka 1k quick healing potionow +bss (lecza 652 hp) to nie ma bata na takiego krasnoluda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rados Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Wiem, że poruszając poniższy temat zachowam się lekko jak niob, jednakże nie mam zbytnio innego wyjścia ;-) Gram na donatowym serwerze z dość niskimi ratami na adenę i drop. Ciężko jest tu grając samemu bez niczyjej pomocy, bez dotacji ani bez używania innych sposobów czy wykorzystywania bugów zarobić za utrzymanie swojej postaci i na dostateczny ekwipunek chociażby najtańszy D grade . Mam świadomość, iż największą przyjemność satysfakcję odnosi się zdobywając coś samemu – również tak jest w moim przypadku, jednakże o wiele przyjemniejsza jest gra z dobrym ekwipunkiem. Okropnie denerwujące jest chodzenie w samych gaciach, gdy ledwo co daje się radę białym potworą, a przy biciu zielonych trzeba odpoczywać. Co gorsza mam okropnego pecha, ostatnio gdy zginąłem wyleciał mi poplon na którego zbierałem cały tydzień niestety już go nie odnalazłem :-( Pomyślałem, że gdybym miał jakiegoś bota to mógłbym zrobić postać krasnala, trochę ją podpakować i jakoś zarobić te parę k adena. Drugim powodem, dla którego by mi się on przydał jest to, że ja gram już kilka tygodni i mam 28 lvl, a mój najlepszy kolega dopiero zaczął grać. A z lepszym uzbrojeniem mogli byśmy walczyć ramię w ramie. Na pewno nie używałbym go do mojej właściwej postaci gdyż odebrałoby mi to całą przyjemność. Jeśli ktoś coś takiego widział to proszę o pomoc. Jakie są szanse, że nakryje mnie admin zakładając, że nikt na mnie nie doniesie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek2344 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Czy jest szansa na dostanie seriala po zalogowaniu do c4? Czekam od paru dni i nic. Mam odinstalowac l2 czy mieć nadzieje? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Witam, jezeli nie na temat to przepraszam, ale mam prosbe, czy posiada ktos nieuzywane konto zalozone wczesniej niz tydzien temu na serwerze dragon-network i moglby odstapic ? jest problem z nowymi kontami i gracze nic nie moga robic, prosze o pomoc. Konto moze byc bez postaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 --- Ogłoszenie --- Przypominam, że w tym temacie nie rozmawiamy o prywatnych serverach. Jeśli ktoś chce o tym porozmawiać, to niech znajdzie inne forum, bo na tym długo nie "pociągnie". Kary za nie przestrzeganie tego ogłoszenia będą surowe, obiecuję. Przypominam także o możliwości zgłaszania postów (RAPORT), dzięki temu moderacja będzie mogła szybciej działać, na czym wszyscy forumowicze skorzystają. Chociaż nie wiem w czym przeszkadza pisanie o Priv serwach, których jest naprawdę dużo i granie na nich chyba nie uważa się jako granie na piracie czy coś takiego :mur: Imo jak by można było gadać o priv'ach to ten topic byłby o wiele większy ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 :) gralem w ta gre sporo, jest lepsza od WoW'a. Najbardziej interesujaca postac to orc shaman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Chociaż nie wiem w czym przeszkadza pisanie o Priv serwach, których jest naprawdę dużo i granie na nich chyba nie uważa się jako granie na piracie czy coś takiego :mur: Imo jak by można było gadać o priv'ach to ten topic byłby o wiele większy ;) Pozdro Teoretycznie tak, ale praktycznie takie serwery sa nielegalne=pirackie. ;] :) gralem w ta gre sporo, jest lepsza od WoW'a. Najbardziej interesujaca postac to orc shaman Zapomniales dodac slowa 'dla mnie'. ;] Ogolnie wow jest popularniejszy od l2 o czym swiadczy np. ranking na mmorpg.com. Ja osobiscie w tej grze nic nie widze, jeden z wielu podobnych, sklonowanych chinskich/japonskich/koreanskich mmorpg'ow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Teoretycznie tak, ale praktycznie takie serwery sa nielegalne=pirackie. ;]No według tego co mówisz to granie np na prywatnych serwerach w BF2 a nie na oficjalnych np EA jest nielegalne co brzmi śmiesznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) No według tego co mówisz to granie np na prywatnych serwerach w BF2 a nie na oficjalnych np EA jest nielegalne co brzmi śmiesznie :) Ale bf2 to nie mmorpg to raz a dwa, ze w wymienionych przeze mnie mmorpg'ach jest pobierany miesieczny abonament i w tzw. euli (warunki uzywania programu) jest jasno napisane, ze gra w te gry jest tylko dozwolona na oficjalnym serwerze producenta. Gdyby bylo inaczej tworcy sami udostepnili by pliki serwerowe do stawiania prywatnych serwerow a tak nie jest, te wszystkie piraty stoja na emulatorach. Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Teoretycznie tak, ale praktycznie takie serwery sa nielegalne=pirackie. ;] heh :] małe uświadomienie. Firma robiąca lineage toleruje prywatne serwery. Dlaczego? Bo w 99% maja one bugi, które mniej lub bardziej przeszkadzają w grze. To powoduje, że coraz więcej osób migruja na ich płatne serwery. Oni po prostu uważają privy jako takie testery dla ludzi :] , więc one nie są nielegalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Kurcze chyba zacznę grać od nowa. Nie wiem dlaczego ale jakoś tak przypominając sobie te godziny spędzone przy tej grze aż się łezka w oku kręci :) Polowania na jaszczury na niskim levelu potem coraz dalej i dalej :D Ahh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 heh :] małe uświadomienie. Firma robiąca lineage toleruje prywatne serwery. Dlaczego? Bo w 99% maja one bugi, które mniej lub bardziej przeszkadzają w grze. To powoduje, że coraz więcej osób migruja na ich płatne serwery. Oni po prostu uważają privy jako takie testery dla ludzi :] , więc one nie są nielegalne. Nie znam do konca sytuacji l2, ale wiem, ze kiedys oryginalny soft zostal wykradziony (chyba chronicle 1) i dlatego powstalo tyle privow, teraz sa jakies mutacje c1 z teksturami od c2, c3, c4 etc. jeden wielki syf. Poza tym jest jasno napisane, ze w tym temacie nie rozmawia sie o 'gorszych' serwerach, wiec chyba wszystko jasne. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 tja jeśli one są nielegane... tak samo nie wolno by bylo mówić o serwerach w temacie o MU Onine... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam problem ze ściągnięciem klienta Lineage 2 C4. 2 razy zdzierałem, 5GB transferu w neo poszło się j#$*%, a jak zabieram się za rozpakowywanie to mam błąd CRC :-/. I jak tu się nie zdenerwować? W związku z tym prosiłbym, aby ktoś, kto ma tą wersję nagrałby mi ją na płytkę dvd i podesłał pocztą - pokryję wszelkie koszty! Proszę pisać PM. BTW myślę, że to nie narusza regulaminu i w ogóle ;-). Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Sprobuj uzyc najnowszego Rar-a, Zip-a badz innego programu, bo nie wiem czym to jest spakowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zapomniales dodac slowa 'dla mnie'. ;] Ogolnie wow jest popularniejszy od l2 o czym swiadczy np. ranking na mmorpg.com. Ja osobiscie w tej grze nic nie widze, jeden z wielu podobnych, sklonowanych chinskich/japonskich/koreanskich mmorpg'ow. poniewaz wow ma tytul, jako kontynuacja warcraftow, jakby wyszedl TES5 mmorpg, to przed premiera skazany byłby na sukces dzieki tytulowi. Mnie L2 wkrecil niesamowicie, wiele mozliwosci, piekne krajobrazy ( w wow masz 10km^2 trawy i potworki sobie po niej chodza ) w L2 sa ciekawe zamki, podziemia, lasy. Dodatkowo grafika i modele postaci sa swietne, w wow masz takie postacie jak w komputerowych bajkach 3D. Dodatkowo w L2 masz mozliwosc zrobienia przedmiotow, ktore sie czesto oplaca, warto wstapic do klanu poniewaz ktos jest spoilerem i pomoze Ci znales unikalne dropy do twojego itemu, ktos inny Ci je złozy itd. itd. Dla mnie wow byl poprostu nudny, malo sie dzialo. jeszcze porownanie grafiki: Postacie: wow: http://home.cogeco.ca/~gcarlyle24/imperial.jpg L2: http://img104.imageshack.us/img104/1059/shot000678qv.jpg Krajobraz: wow: http://img516.imageshack.us/img516/4255/hi...valley078hg.jpg wow: http://wow.stratics.com/content/events/gencon/infernal.jpg L2: http://l2dw.ru/shot04.JPG L2: http://www.l2extreme.com/gallery/files/4/5.../WINGSCOPY1.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Powiem tak, jedno i drugie jest nie warte inwestycji czasowej. Lineage 2 - 6 miechów WoW - 3 miechy Lineage2 wszystko jest kanciaste i zimne - wielki minus brak opcji większej ingerencji w bohatera (dwa razy wybierasz profesje i to byłoby na tyle) Wow jest ciepły i cukierkowy. Kto co lubi, wiadomo, że większość osób ocenia WoW grając na "prywatnych serwerach", gdzie gra max 100 osób, a Lineage2 grając na privach po 2000 na serwer. Może jak za pół roku wyjdzie Lineage3 (prawodobnie będzie najepszą tego typu grą i w końcu będzie porządny silnik, a nie stary Unrealowy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 poniewaz wow ma tytul, jako kontynuacja warcraftow, jakby wyszedl TES5 mmorpg, to przed premiera skazany byłby na sukces dzieki tytulowi. Mnie L2 wkrecil niesamowicie, wiele mozliwosci, piekne krajobrazy ( w wow masz 10km^2 trawy i potworki sobie po niej chodza ) w L2 sa ciekawe zamki, podziemia, lasy. Dodatkowo grafika i modele postaci sa swietne, w wow masz takie postacie jak w komputerowych bajkach 3D. Dodatkowo w L2 masz mozliwosc zrobienia przedmiotow, ktore sie czesto oplaca, warto wstapic do klanu poniewaz ktos jest spoilerem i pomoze Ci znales unikalne dropy do twojego itemu, ktos inny Ci je złozy itd. itd. Dla mnie wow byl poprostu nudny, malo sie dzialo. jeszcze porownanie grafiki: Postacie: ... W wow tez sa zamki, zapewniam Cie. :> Krajobrazy tez sa fajne, ale nie na poczatku gry, trzeba wiedziec, gdzie szukac. W wow chyba nie wiesz, ale crafting jest bardzo mocno rozwiniety, tak jak wiele inych dziedzin, moge sobie isc polowic ryby jak mi odbije i gdy bede mial wysoki poziom skilla, to nie raz trafi sie dobry przedmiot, tak jak lowiac w realu mozesz wylowic sobie trampka lub opone. :lol2: Do klanu tez mozna wstapic, jest to jakby gl. cel w pozniejszej grze, mocno rozwiniety system pvp, battlegroundy itp. to jest gl. atrybut wow'a. W wow grafa jest robiona na wzor warcrafta 3 i jest oryginalna, za to ta z l2 jest strasznie oklepana, 90% koreanskich mmorpg'ow ma podobna... Zeby docenic i odkryc caly potencjal drzemiacy w wowie, nie wystarczy zagrac, miesiac, dwa na prywatnym serwerze, trzeba pograc troche dluzej, dobic tak do ~40lvl, gdzie zaczyna sie juz zabawa, ciekawe instancje, raidy, bg, open pvp, kiedy dojdzie sie i uswiadczy tych wszystkich rzeczy mozna wydaewac werdykt, ktora gra jest lepsza... moze dla Ciebie l2 jest lepsze, bo mniej skomplikowane no i darmowe na priv, a to przeciez podstawowy warunek dobrej zabawy. :lol2: Powiem tak, jedno i drugie jest nie warte inwestycji czasowej. Lineage 2 - 6 miechów WoW - 3 miechy Lineage2 wszystko jest kanciaste i zimne - wielki minus brak opcji większej ingerencji w bohatera (dwa razy wybierasz profesje i to byłoby na tyle) Wow jest ciepły i cukierkowy. Kto co lubi, wiadomo, że większość osób ocenia WoW grając na "prywatnych serwerach", gdzie gra max 100 osób, a Lineage2 grając na privach po 2000 na serwer. Może jak za pół roku wyjdzie Lineage3 (prawodobnie będzie najepszą tego typu grą i w końcu będzie porządny silnik, a nie stary Unrealowy). Pisalem juz kiedys o tym, l2 piraty dzialaja na org. , wykradzionym sofcie, wiec dlatego sa lepsze od tych z wow, ale nie o tym chcialem. Dla jednych jazda na rowerze jest 'jest nie warte inwestycji czasowej' jak to powiedziales, bo sie czlowiek spoci, zmeczy i co ma z tego ? Kazdy lubi co innego, wiec nie narzucaj swoich racji ogolowi, ze tojest strata czasu, bo Ty tak mowisz i tak jest w rzeczywistosci. Dla mnie wow byl/jest dobra zabawa, obecnie mam od niego urlop, czekam na dodatek, doswiadczylem wszystkiego co moglem w tej grze i musze potwierdzic zdanie milionow graczy, ze wow jest obecnie najlepszym i najpopularniejszym mmorpg na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 @Crusio Próbowałem różnych i nie poszło. Chyba sobie kupię za 8zł wesję wypaloną na płycie dvd - na świstaku widziałem, że ktoś przedaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Sprawdz swoja wersje u kolegi, moze to wina systemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Niestety nic z tego ;-). Bo już zostało badziewie usunąłem. Ale wątpię, żeby fakt, czy coś da się rozpakować czy otrzymujemy błąd crc zależał od systemu. Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Gra jeszcze ktoś?;] Bo ja z kumplami wlasnie zamierzamy zaczac przygode od nowa..ta gra wciąga jak chodzenie po bagnach;]]]]] Jak myslicie, czy gra bedzie grywalna na zintegrowanej grafice w laptopie? Minimalne to teoretycznie gf2.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Liczy się ilość pamięci RAM w pierwszej kolejności. Uruchom i zobacz, to stary silnik z Unreala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Zalezy jaka zintegrowana. Jezeli jakis chipset z plyty od producenta, np. Intel to zycze powodzenia w saperze, ale jezeli jakis zintegrowany Radek 9700 to spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) Liczy się ilość pamięci RAM w pierwszej kolejności. Uruchom i zobacz, to stary silnik z UnrealaGdybym mogl uruchomic to bym nie zadawal pytania...:P A ramu mało...tylko 512...kiedys dało sie na tym grac, ciekawe jak teraz to bedzie wygladac. Krs...n/c, chyba karty intela to na obrazkach tylko widziales :lol: Edytowane 4 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Na Ati X200 chodzi nieźle. 1280x768x16, detale medium, range high, postacie high, przyroda off :) Reszta to Semp 2800 i 768 MB RAM, z czego 128 na grafikę. Sądzę, że na intelu pójdzie, w to na minimum da się na Rivie TNT 2 grać :P pozdrawiam P.S I tak, L2 wciąga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...