Krzysiek.R Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 myśle ze moja nagrywarka powoli sie wykańcza,ale moge się mylić,dlatego szukam jakiegoś programu do testowania,wykrywania,stanu nagrywarek prosze o jakieś porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 myśle ze moja nagrywarka powoli sie wykańcza,ale moge się mylić,dlatego szukam jakiegoś programu do testowania,wykrywania,stanu nagrywarek prosze o jakieś porady 1474202[/snapback] a czemu tak "czujesz" ze sie wykancza??? jak bedzie robic problemy z nagramiem plytki wtedy dopiero zaczalbym sie denerwowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 A co masz za sprzęt, bo nie doczytałem?? Pada, bo nie chce żadnej płyty nagrać, bo nie chce się tacka wysuwać, bo coś stuka i trzeszczy??? Więcej konkretów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ciekawe bo jak widzę nie masz w sygnaturce podanej wypalary a w temacie zapomniałeś o niej nadmienić. Oprogramowania takiego do sprawdzania wszystkich napędów optycznych to za bardzo nie spotkasz. Możesz sprawdzić jak jest z jej wydajnością lecz czegoś takiego jak S.M.A.R.T. to nie znajdziesz w nagrywarkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...