Seebek22 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam.Posiadam taki zasilacz: http://www.sirtec.com.tw/english/index.pht...&R3=&R4=&R5=ATX I pytanka: 1.Czy jest to dobry zasilacz? Nie jestem fanem overclockingu a napięcia mam OK. 2.Do czego służy malutki kabelek 4 igłowy pasujący do złącza FAN2 na plycie glównej? Nie podpinałem go nigdzie. Proszę o odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 2. Jeśli ma 1 żółty kabelek- do monitoringu obrotów przez płytę główną- wtykasz go w FAN2 na mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seebek22 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Hmm no tak jest on żółty i 3 anie 4 igłowy:P a jak go nie wepne to gorzej działa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 nic nie będzie gorzej działać, po prostu będziesz mógł monitorować obroty wentylatora w zasilaczu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seebek22 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Tzn tylko monitorować w sensie wyswietlenia na ekranie obrotów czy bedzie sie samo zwalnialo/przyspieszalo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 w sensie takim że będziesz mógł je monitorować ;) tj. przyglądać się nim, obserwować ;) uprzedam pytanie - same sie na ekranie nie pokażą, potrzeba programu który to .. pokaże;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seebek22 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 mam speedfana ale w takim razie nie podpinam tego.THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 czemu nie podpinasz zawsze bedziesz mogl sobie popatrzec z jaka predkoscia kreca sie twojie wiatraczki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...