.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Dzisiaj siadając do kompa wsio było w porządku. Odpalam Operę a tu nagle reset. Winda nie chce wejsc, komp zatrzymuje sie na VERYFING DMI POOL DATA... Cudem uruchomiłem winde odezwalem sie do Kyńka aby mi pomógł... Napisał abym sprawdził napięcia zasilania.. Program MBM5, Celeron 1200 tualatin, mobo Clayton T217, zasilka Macron 300W... Oto wynik : http://img68.echo.cx/img68/8932/volt4um.jpg Oceńcie sytuację proszę :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 pamieci ram / zasilacz. Jakiego byka wywala blu scrin? Napiecia mierzymy miernikiem, nie programem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 no wyglądają "przedzawałowo" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas78 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 o! miałem podobny problem (też mam Radka HIS, tylko 9600 Pro). W necie wyczytałem, żeby ustawić w Catalyst Control Center >> Graphic Settings >> SmartGart >> AGP Write i AGP Read na "OFF" czyli wyłączyć. Pomogło - przynajmniej na razie - tylko zastanawiam się jakie to ma konsekwencje w grach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 konsekwencji w grach nie ma żadnych po prostu karty ati mają mieć ustawione fastwrite na off i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...