sewsew Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam. PO kupnie jak zwykle same problemy. WIec zakupilem ASUS GF 6800LE. Wymienilem zasilacz z CODEGENA 300W na MODECOM 350 GTF. I teraz: w 3Dmarku 2003 nie mam zadnych artefaktów, oprócz ekranu w loading, w którym mignie sobie raz czarny poziomy pasek. Cos jest nie tak , bo napewno tak ma nie być. Po prostu przy ekranie LOADING na sekundke sobie mignie czarny pasek. NIezawsze. Procz tego w testach nie mam nic złego. W 3D NIE MAM NIC ZLEGO, ALE WLASNIE W TYCH PRZERWACH NA LOADING, MAM TO CO PISALEM WYZEJ. Stery mam z płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 zainstaluj nowe stery no i wgraj patha do 3dmarka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) NOWE WSZSYTKO . UPDATEOWANE. PATCH TEZ DO 3DMARA03:(NIC NIE DAJE. DAlej to samo. MAm to tylko w scenkach na lOADING Edytowane 1 Czerwca 2005 przez sewsew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 U mnie na FX5600 był podobny problem :D mianowicie pod koniec ładownaia jakby robił sie prawy górny róg taki czarny :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 http://rapidshare.de/files/2114408/3dma.JPG.html tu screen ALe u mnie to na początku tylko mignie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...