don_pardon Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam! Mam obudowe gdzie na przednim panelu jest wyswietlacz LCD i do tego sa trzy czujniki oznaczone: 1)CPU 2)HDD 3)SYS Moja plyta glowna to Gigabyte GA-K8VT800 (2.0), procek Sempron 2800+, wentyl z boxa. Moglby mi ktos pomoc i napisac gdzie je podpiac zwlaszcza ten trzeci, oraz jak je podpiac i ewentualnie czym przykleic, mozna uzyc superglue?. I jeszcze jedno moze glupie pytanie one sa w takich gumowych rurkach czy montowac je z nimi czy bez nich? Chyba bez nich? Z gory dzieki za odpowiedz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hassanbey Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 > 1.Co niektórzy przyczepiają to zaraz na radiatorze z boku CPU > 2 . Jak sama nazwa wskazuje - przyczep do HDD (chyba od dołu bedzie bardziej wiarygodna temp) > 3. Jest to temp płyty, ja bym to wykorzystał do NB - -przynajmniej bedziesz miał wgląd co się tam dzieje A tak po za tym to bedzie to twój chyba ostatni post (na jakiś czas), bo chyba nie czytałeś REGULAMINU "... nie wolno zamieszczać jednego tematu w kilku FORACH" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_pardon Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Sorry za to ze kilka postow walnalem (zapomnialem o subskrypcjach) ale bardzo mi zalezy. Moglbys napisac co to jest NB? I moglbys napisac jak to przykleic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 NB = Norf Bridż :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...