radek.s Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam wszystkich Prosze o pomoc w pewnej sprawie. Otóż postanowiłem sobie dokupić troche ramu do mojego kompa. Problem tkwi w tym, ze mam starą plyte głowną (Shuttle AK32A) i ona obsluguje pamięci maksymalne PC2100 (266mhz) a takich ramow nie zabardzo mi oplaca sie kupywać. Teraz mam elixiry 256mb i gdybym dokupil jeszcze 1 kość 512 (400hmz) to czy by to działało razem. Czy by sie odpaliło wogole? Wiem, ze najlepiej byloby kupic odrazu plyte glowna ale narazie mnie nie stac a ram chcialbym kiedys przelozyc na nową plyte. podaje pozostale elementy kompa: Athlon XP 1700+ Radeon 9550 samsung 80gb PS. zalezy mi na szybkiej odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 tak, na 266 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek.s Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 dzieki marduk :) czyli moge smialo kupic ramy 400mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Ogolnie powinny smigac. Jakby jakims cudem nie smigaly, to sklep powinien je przyjac z powrotem. Jesli to jakis normalny sklep, to mozna by isc ze skrzynka, oni zalaza i zobacza czy startuje... U mnie np tak mozna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...