bbc20000 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 NEW NVIDIA MICROSOFT CERTIFIED DRIVERS!!!! To nie sa beta sterowniki. Zaraz bede testowal na 3dMark2001!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Po pierwsze wyszły jakiś czas temu, po drugie wynik w 3DMarku podobno spada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ale podobno przyspieszaja gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Po pierwsze: nie to forum :evil: Po drugie: to juz bylo :arrow: patrz tu ehhh :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ueeee... juz dawno je mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ja tesh ale uwazam ze sa badziewiaste. u mnie po ich zainstalowaniu dzialy sie rozne fajne zeczy w grah . np. nfshp2 zacinal sie na 20 sek a potem w 100x wiekszym tepie niz normelny sobie gralem i tak w kolko. 20 s czekania , 3 sekundy super szybkiego grania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ciekawe bo jeszcze wczoraj nie bylo tych sterownikow na Nvidia stronie. Ja mialem te sterowniki ale jeszcze jako BETA wersja. No coz czasami sie zdaza glupie wpady jak ta :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Po pierwsze: nie to forum :evil: Po drugie: to juz bylo :arrow: patrz tu ehhh :x A tak swoja droga to na jakim niby forum mialbym umiescic ta post ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Po pierwsze: nie to forum :evil: Po drugie: to juz bylo :arrow: patrz tu ehhh :x A tak swoja droga to na jakim niby forum mialbym umiescic ta post ? No zdecydowanie lepiej by chyba bylo na software (oprogramowanie) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ta ten topic to jak najbardzie temat software'owy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Też tak myślałem najpierw ale właściwie to wedlóg mnie sterowniki maja wiecej wspólnego z harwerem. Ale sekcja softerowa też jest dobra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek^^ Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Nie wrzucajcie tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a WHQL do 4 Ti ! Zainstalowalem to, gry nie odpalają, a na dodatek nie da się przywrócić 40.71 bez WHQL, próbowałem kasować ręcznie i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 a u mnie tam 40.72 smigaja az milo coprawda pkt w 3dmarku mniej ale przynajmniej sa stabilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 na sterach 40.72 i konfiguracji jak napisałem (tylko na karcie G Ti 4200) miałem 7262 w 3DMarku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 a ja mam okolo 8200 :D :P na tym co ponizej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...