dr.cox Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Czego można spodziewać się po pamięciach no-name?Nie myślę o podkręcaniu ,chcę jedynie,aby poszły w dualu,a jeśli dadzą się podkręcić to uznam to za miły bonusik.Czy sprawiają one problemy przy współpracy z innymi koścmi?Na sygnaturkę nie patrzcie bo jestem podczas zmiany sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 ja mam no name i chodza bardzo dobrze w dualu i singlu:) jak kupisz np zwykle kingstony to tez mozesz trafic na takie co beda sie gryzly wszystko jest mozliwe, a teoretycznie oemy maja gorsze taimingi tym sie przewaznie ruznia no i slabsze w OC sa choc moje oemki smigaja :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 oem luzz ale z głową ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 z pamieci no-name polecam Blitz, 512 albo 256 mb, ja mam teraz 2x256 mb i jada na htt 266 (ddr 533) przy 6-3-3-2,5 1T na 3v, kosztowaly po 65 zl za kostke, 512 znajdziesz za jakies 120-130, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...