sorex1 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Mam taki problem. Jak mam obraz w formacie JPG na stronce internetowej i chcę go zapisać na dysku twardym to w okienku zapisywania mam do wyboru tylko format BMP a nazwę pliku ustawia mi zawsze "Bez tytułu". Czy ma ktoś pojęcie co to jest, lub wie gdzie to zmienic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zainstaluj sobie Operę lub Firefoxa to nie będzie problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Wyczysc pliki cookie i wszystkie pliki z Temporary Internet Files (kasujac tez cala zawartosc offline). U mnie to pomaga. Moza to zrobic we wlasciwosciach przegladarki w panelu sterowania liub klikajac wlasciwosci na ikone IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorex1 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Niestety wyczyszczenie tych katalogów tymczasowych nic nie pomogło :( Czy ma ktoś może jakiś inny pomysł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Aktualizacja/przeinstalowanie IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...