BLANTMEN Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ciekaw jestem ilu z was potrafi odrazu wskazać Bytom palcem na mapie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ciekaw jestem ilu z was potrafi odrazu wskazać Bytom palcem na mapie :)to gdzies na pomozu :?: :wink: :D :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ciekaw jestem ilu z was potrafi odrazu wskazać Bytom palcem na mapie :)to gdzies na pomozu :?: :wink: :D :lol: :lol: :lol:Ni :P Niezgadłeś :P Na Górnym Śląsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewLSD Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ciekaw jestem ilu z was potrafi odrazu wskazać Bytom palcem na mapie :)to gdzies na pomozu :?: :wink: :D :lol: :lol: :lol:Ni :P Niezgadłeś :P Na Górnym ŚląskuBytom... wsiadam do tramwaju nr 11 i jade... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ciekaw jestem ilu z was potrafi odrazu wskazać Bytom palcem na mapie :)to gdzies na pomozu :?: :wink: :D :lol: :lol: :lol:Ni :P Niezgadłeś :P Na Górnym ŚląskuGórny Śląsk - to gdzies kolo mikolajek :?: :P :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ciekaw jestem ilu z was potrafi odrazu wskazać Bytom palcem na mapie :)to gdzies na pomozu :?: :wink: :D :lol: :lol: :lol:Ni :P Niezgadłeś :P Na Górnym ŚląskuGórny Śląsk - to gdzies kolo mikolajek :?: :P :lol: :lol:Nie to gdzies kolo Finlandii ;) I voda jest tania! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ciekaw jestem ilu z was potrafi odrazu wskazać Bytom palcem na mapie :)to gdzies na pomozu :?: :wink: :D :lol: :lol: :lol:Ni :P Niezgadłeś :P Na Górnym ŚląskuGórny Śląsk - to gdzies kolo mikolajek :?: :P :lol: :lol:Na południu Polski :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 15 minut autobusem na poludnie ode mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ciekawe gdzie to jest ?!? 8O :wink: :lol: buuhahaha... jasne że wiem carefoure [chyba tak to się pisze ] power ! ... jo wiem kaj to jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 kurcze przeszukałem cały globus i nie ma :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 wsiada sie w autobus 91 i sie jedzie, trudniejszy zestaw pytan prosze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Hmmm tak jakby w prawo odemnie :) Czyli jo tyz wiem kaj to je :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 a odemnie to tramwajem na północ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Wsiada sie do samochodu, jedzie 50 kilometrow w takie pewne miejsce, z nad ktorego unosi sie czarny dym (slask) i pozniej sie pyta ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 wsiadam w samochod jade te 600 kilosow i jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 wsiada sie w autobus 91 i sie jedzie, trudniejszy zestaw pytan prosze ;) Dobra ale sam tego chciałeś. Gdzie są Głuchołazy. Dla podpowiedzi dodam że jak na małe miasteczko w wiadomościach było o nas już kilka razy (zadymy na sylwesrta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 GDZIE JEST WARSZAWA?? BEDZIESZ POTRAFIL WSKAZAC PALCEM?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 GDZIE JEST WARSZAWA?? BEDZIESZ POTRAFIL WSKAZAC PALCEM?? ;) moze jakas podpowiedz :?: :roll: :cry: :lol: :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 GDZIE JEST WARSZAWA?? BEDZIESZ POTRAFIL WSKAZAC PALCEM?? ;) moze jakas podpowiedz :?: :roll: :cry: :lol: :P :D eeeeeeee wez mape :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Warszawa to gdzies pod Białystokiem???? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Warszawa to gdzies pod Białystokiem???? :) pod Zakopanem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 wsiada sie w autobus 91 i sie jedzie, trudniejszy zestaw pytan prosze ;) Dobra ale sam tego chciałeś. Gdzie są Głuchołazy. Dla podpowiedzi dodam że jak na małe miasteczko w wiadomościach było o nas już kilka razy (zadymy na sylwesrta) poludniowa czesc wojewodztwa opolskiego, granica polski z czechami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A gdzie są Tarnowskie Góry ??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A gdzie są Tarnowskie Góry ??? :)okolice giewonta :?: :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 wsiada sie w autobus 91 i sie jedzie, trudniejszy zestaw pytan prosze ;) Dobra ale sam tego chciałeś. Gdzie są Głuchołazy. Dla podpowiedzi dodam że jak na małe miasteczko w wiadomościach było o nas już kilka razy (zadymy na sylwesrta) poludniowa czesc wojewodztwa opolskiego, granica polski z czechami Wygrał pan owiewke na spacje i darmowego browara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A gdzie są Tarnowskie Góry ??? :)okolice giewonta :?: :wink: :lol: :lol:Wkońcu .... Góry :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A gdzie są Tarnowskie Góry ??? :)okolice giewonta :?: :wink: :lol: :lol:Wkońcu .... Góry :lol:wiedzialem ze gdzies w tatrach ;) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 A gdzie są Tarnowskie Góry ??? :)10 minut autobusem linii 820 albo 15 minut 19 na północny-wschód odemnie :P :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Nigdy nie czułem się dobry z gegry :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 hehhe to zalezy od punktu widzenia albo raczej siedzenia bo jak siedze w pracy to mam jakieś 10 km a jak w domu to troche wiecej :))) a Może sie strzasniemy gdzie na jakimś browarku (do ludzisków) z okolic (woj Sląskie i nie tylko ) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...