vedmin Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 hehhe to zalezy od punktu widzenia albo raczej siedzenia bo jak siedze w pracy to mam jakieś 10 km a jak w domu to troche wiecej :))) a Może sie strzasniemy gdzie na jakimś browarku (do ludzisków) z okolic (woj Sląskie i nie tylko ) 8) :lol: Spox :lol: ale problem gdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 a odemnie to tramwajem na północ To ja mam jeszcze bliżej - 10 minut wolnym krokiem i jestem na terenie Bytomia. Ale na mapie to w życiu bym nie znalazł :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 A gdzie są Tarnowskie Góry ??? :)okolice giewonta :?: :wink: :lol: :lol:Wkońcu .... Góry :lol: Dlatego często u nas pytają jak podjedzie 83 na przystanek: "Czy jedzie na góry?". :D Do granicy Tarnowskich Gór też mam kilka minut na piechotę - wszędzie mam blisko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 hehhe to zalezy od punktu widzenia albo raczej siedzenia bo jak siedze w pracy to mam jakieś 10 km a jak w domu to troche wiecej :))) a Może sie strzasniemy gdzie na jakimś browarku (do ludzisków) z okolic (woj Sląskie i nie tylko ) 8) Lelo :D Mogemy się kiedyś gdzieś spotkać na browakq :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 a gdzie jest gdynia??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 a gdzie jest gdynia???hmmmmm niech pomysle 8) jakies w pizdu drogi zatłoczonym pociagiem :))) a powaznie to bylem w sierpniu jak były fregaty zajebista plaze macie :))) i mistrzostwa w windserfingu(czy jakoś tak) p.s Za browarkiem jestem Za a nawet przeciew super by sie bylo spotkać Tweakowcy co wy na to ? propocycja KAtowice :))) bo sredni kazdy z nass(sory Funel) m ok 15-25 KM :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Jak mnie obudzicie o pierwszej w nocy to tam trafie :) jestem tam bardzo czesto ,bo moja panna tam mnieszka (Stroszek Rulezz :D :D :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Jak mnie obudzicie o pierwszej w nocy to tam trafie :) jestem tam bardzo czesto ,bo moja panna tam mnieszka (Stroszek Rulezz :D :D :D )Popieram - STROSZEK RULEZZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Ja chyba wiem gdzie to jest, ale nie jestem pewien :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 GDZIE JEST WARSZAWA?? BEDZIESZ POTRAFIL WSKAZAC PALCEM?? ;) Warszawa to takie za[gluteus maximus], ze nawet tego na mapie nie mozna znalesc :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Warszawa to gdzies pod Białystokiem???? :) pod Zakopanem :lol: Chcielibyście ale nic z tego :lol: :lol: 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 a taka iwes Pruszkow gdzie jest co nie znajdziecie czasem we wiadomosciach mowia jak kogos zastrzela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 bytom to tam gdzie DSD ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 tarnoskie gury, to tam, kaj sztolnia czarnego pstronka??? tamój się w minach srebro dobywać zwykło, a i metale wielce pożyteczne na chwałe Bożą a i ludzą, takie jako: cynk, ołów i inaksze jakieś jeszcze... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 bytom to tam gdzie DSD ?? :wink:No :) Mam do niej 20 minut by but :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 tarnoskie gury, to tam, kaj sztolnia czarnego pstronka??? tamój się w minach srebro dobywać zwykło, a i metale wielce pożyteczne na chwałe Bożą a i ludzą, takie jako: cynk, ołów i inaksze jakieś jeszcze... ;) Ty tak normalnie piszesz, czy specjalnie ??? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 bytom to tam gdzie DSD ?? :wink:No :) Mam do niej 20 minut by but :Pa ja 20 min by car :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 no kurde, Blantmen zgadnij??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Jo sech tak to czytom i tak se myśla - czy wy wieta kaj jest Libiąż (ino mi nie uoszukiwac pilotem.pl i strona internetowa miasta !!!). Ciekowe czy choć jyden z Wos wi - bylbych z Wos dumny kabyście to wiedzieli... Mam nadzieję że każdy zrozumiał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...