Skocz do zawartości
BLANTMEN

Jo sie pytom kaj je Bytom :P

Czy potrafisz wskazac gdzie lezy Bytom  

1. 1. Czy potrafisz wskazac gdzie lezy Bytom

• Tak
      42
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

hehhe to zalezy od punktu widzenia albo raczej siedzenia bo jak siedze w pracy to mam jakieś 10 km a jak w domu to troche wiecej :)))

a Może sie strzasniemy gdzie na jakimś browarku (do ludzisków) z okolic (woj Sląskie i nie tylko ) 8)

:lol: Spox :lol: ale problem gdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie są Tarnowskie Góry ???  :)

okolice giewonta :?: :wink: :lol: :lol:
Wkońcu .... Góry :lol:

Dlatego często u nas pytają jak podjedzie 83 na przystanek: "Czy jedzie na góry?". :D

Do granicy Tarnowskich Gór też mam kilka minut na piechotę - wszędzie mam blisko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehhe to zalezy od punktu widzenia albo raczej siedzenia bo jak siedze w pracy to mam jakieś 10 km a jak w domu to troche wiecej :)))

a Może sie strzasniemy gdzie na jakimś browarku (do ludzisków) z okolic (woj Sląskie i nie tylko ) 8)

Lelo :D Mogemy się kiedyś gdzieś spotkać na browakq :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a gdzie jest gdynia???

hmmmmm niech pomysle 8) jakies w pizdu drogi zatłoczonym pociagiem :))) a powaznie to bylem w sierpniu jak były fregaty zajebista plaze macie :))) i mistrzostwa w windserfingu(czy jakoś tak)

p.s Za browarkiem jestem Za a nawet przeciew super by sie bylo spotkać Tweakowcy co wy na to ? propocycja KAtowice :))) bo sredni kazdy z nass(sory Funel) m ok 15-25 KM :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tarnoskie gury, to tam, kaj sztolnia czarnego pstronka???

tamój się w minach srebro dobywać zwykło, a i metale wielce pożyteczne na chwałe Bożą a i ludzą, takie jako: cynk, ołów i inaksze jakieś jeszcze...

;)

Ty tak normalnie piszesz, czy specjalnie ??? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jo sech tak to czytom i tak se myśla - czy wy wieta kaj jest Libiąż (ino mi nie uoszukiwac pilotem.pl i strona internetowa miasta !!!). Ciekowe czy choć jyden z Wos wi - bylbych z Wos dumny kabyście to wiedzieli...

Mam nadzieję że każdy zrozumiał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi