psychol Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam Tak jak w temecie. Kupilem tanio plytki dvd 4x i jestem ciekawy jakim programem mozna je wypalic z predkoscia 8x. Z tego co wiem jest to mozliwe ale nie wiem jak :D Moja nagrywarka dvd to LG 4082B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Jestes tu 3 lata i nie wiesz ze od takich rzeczy jest ten dzial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 ooo kurde zapomnialem :DD ale wpadka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 A nie sądzisz, że jak płytki mają podaną maksymalną prędkość zapisu to oznacza to, że lepiej nie przekraczać tej wartości. Płyty z prędkością zapisu max 4X wypalać z prędkością 8X to chyba brak poszanowania dla danyh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...