Skocz do zawartości
Mi0deK

Czy Ta Zasiłka Wystarczy?

Rekomendowane odpowiedzi

BYle szybko, żeby potem nie było:  "co ten zasilacz mógł pociągnąć za sobą "

1475788[/snapback]

Racja :) A propo: własnie mi wymieniają na gwarancji CHIEFTECA HPC 420 DF :-P

Po prostu się spalił jak zamontowałem drugi twardy dysk(CAVIAR 80 GB)... :blink: :blink: Widać różnie to bywa.

Dziwne. Reszta konfigu jak w podpisie.

Edytowane przez SAVER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalecam wersje zasilacza minimum 400W ,przecież oprócz procesora są jeszcze inne urządzenia które potrzebują mocy - dzisiaj to prawie standard do prawidłowej pracy!

1476281[/snapback]

Może być taki ? :wink: :razz: Edytowane przez DeTe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby to powiedziec:/

Ochu^&%$%&$

Nie lepiej troszeczke doplacic, ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> modecoma, fortona lub cos w podobie i na troszke wyzszym poziomie.

Jakosna tym forum codegen i tego typu zasilki nie sa traktowane powaznie. I bardzo dobrze

Edytowane przez culmen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heya :)

Też mam DFI Ultra Infinity, tylko z Sempronem 2200+ :D

Obecnie jadę na Chiefteq, tym co w podpisie i udało mi się wyciągnąć FSB 250 MHz, ale wcześniej jechałem na zwykłym 300W z obudowy Codegen'a (zasilacz nie był Codegen'a) i spokojnie robiłem FSB 222 MHz :)

Jeśli chodzi o nowy zasilacz to powiedz ile jesteś w stanie wydać na ten zbożny cel ? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi