Mi0deK Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam i mam pytanko: Mam semprona 2300+ na płycie DFI NFII ULTRA INFINITY i zasiłke colorsita 330W. Czy moge puścić go na FSB 200MHz - czy ta zasiłka to wytrzyma?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Moze i wytrzyma Ale zasilka to kupa, przy najblizszej okazji wymien ja na cos co ma naprawde te 330W a nie tylko na naklejce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Masz taka mobo i taka lipna zasiłke wstydz sie. Poszukaj nawet jakiegos ModeComa 300W a bedzie duuzo lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 BYle szybko, żeby potem nie było: "co ten zasilacz mógł pociągnąć za sobą " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heel Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zalecam wersje zasilacza minimum 400W ,przecież oprócz procesora są jeszcze inne urządzenia które potrzebują mocy - dzisiaj to prawie standard do prawidłowej pracy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) BYle szybko, żeby potem nie było: "co ten zasilacz mógł pociągnąć za sobą " 1475788[/snapback] Racja :) A propo: własnie mi wymieniają na gwarancji CHIEFTECA HPC 420 DF :-P Po prostu się spalił jak zamontowałem drugi twardy dysk(CAVIAR 80 GB)... :blink: :blink: Widać różnie to bywa. Dziwne. Reszta konfigu jak w podpisie. Edytowane 1 Czerwca 2005 przez SAVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Zalecam wersje zasilacza minimum 400W ,przecież oprócz procesora są jeszcze inne urządzenia które potrzebują mocy - dzisiaj to prawie standard do prawidłowej pracy! 1476281[/snapback] Może być taki ? :wink: :razz: Edytowane 1 Czerwca 2005 przez DeTe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Jakby to powiedziec:/ Ochu^&%$%&$ Nie lepiej troszeczke doplacic, ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> modecoma, fortona lub cos w podobie i na troszke wyzszym poziomie. Jakosna tym forum codegen i tego typu zasilki nie sa traktowane powaznie. I bardzo dobrze Edytowane 1 Czerwca 2005 przez culmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Masz taka mobo i taka lipna zasiłke wstydz sie. Poszukaj nawet jakiegos ModeComa 300W a bedzie duuzo lepszy.To tylko przejściowy zasialacz teraz mam sporo wydatków i jak coś odłoże to zakupie coś lepszego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Weż takiego FSP 300GTP lub takiego FSP350-60THA-P. Fortron to bardzo dobre zasilacze , ciche i wypasione... Oba z pewnością lespze niż ta czterysetka... Edytowane 2 Czerwca 2005 przez grogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus5ooo Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Heya :) Też mam DFI Ultra Infinity, tylko z Sempronem 2200+ :D Obecnie jadę na Chiefteq, tym co w podpisie i udało mi się wyciągnąć FSB 250 MHz, ale wcześniej jechałem na zwykłym 300W z obudowy Codegen'a (zasilacz nie był Codegen'a) i spokojnie robiłem FSB 222 MHz :) Jeśli chodzi o nowy zasilacz to powiedz ile jesteś w stanie wydać na ten zbożny cel ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...