Mociak Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Nie znacie przypadkiem strony z oprogramowaniem do Linuxa (SuSE)? Chodzi mi o wszelkie możliwe bajery, Linuxowi takie przepchanie podobno nie szkodzi (nie to co Windows), tak, żebym już niczego nie musiał szukać jak będę chciał coś zrobić na kompie :D Żeby wszystko było na miejscu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 To zależy czego Ci trzeba. Sama dystrybucja ma sporo przeróżnego oprogramowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 http://www.rwo.pl/zamienniki.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 wcisinij CTRL+ALT+BACKSPACE, a wlaczy ci sie najlepszy bajer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 wcisinij CTRL+ALT+BACKSPACE, a wlaczy ci sie najlepszy bajer 1475923[/snapback] Konsola :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Konsola :lol: 1476263[/snapback] brawo. to teraz wpisz (w konsoli) cat /dev/urandom && dmesg Edytowane 1 Czerwca 2005 przez markollX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Wolę nie :P A Linuxa kupiłem - 8zł za 10CD (+przesyłka :/:/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 lepiej cat /dev/urandom|strings|grep "sense of life" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 wcisinij CTRL+ALT+BACKSPACE, a wlaczy ci sie najlepszy bajer 1475923[/snapback] brawo. to teraz wpisz (w konsoli) cat /dev/urandom && dmesg 1476458[/snapback] Łał, tylko nie haxoruj nas ;) Swoją drogą nie wiem czy doradzić żeby wpisał "rm -rf /" ;) Ale powiem może: NIE DORADZAM tego wpisywac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 ja tez szukam darmowego oprogramowania pod linuxa, slyszalem ze ciezko takie dostac ;D aha i jeszcze jedno pytanie czy internet explorer jest tylko w rpmkach czy tez sa jego zrodla w tar.gz bo jakos pod linuxem nie moge sie przyzwyczaic do mozilli. hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...