THORGAL Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 od okolo 2 miesiecy wyswietla mi sie w Kerio ten sam numer IP w zakladce ataki attempted-record Z tego co udalo mi sie odczytac jest to jakis ruski IP Jest jakas szansa zeby to zablokowac ? Skanuje regularnie Ad-Aware i Spybotem...i nic :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 A firewalla to od czego masz? Tylko od informowania o ataku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 A firewalla to od czego masz? Tylko od informowania o ataku? 1475847[/snapback] no wlasnie szukalem i nie wiem gdzie sie blokuje w Kerio SGJ znam Twoj ostry ton od lat ;) pomoz glupszemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Znajdź w Kerio tworzenie reguł i utwórz regułę blokującą połączenie przychodzące z tego IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...