T800 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Mam pytanko. Chce sobie zapodać jakiś zestaw głośników 5.1 do X-a i do tego dekoder DTS-100.Pokój nieduży, ok. 2,5m na 3.5m wiec poniższe napewno wystarczą: Creative Inspire™ T5900 5.1 retail ALBO Logitech X-530 Oba zestawy bardzo podobne jakościowo i w podobnej cenie.Który polecacie? Ważnym czynnikiem dla mnie jest długość kabli do dwóch tylnych satelitek i możliwość przykręcenia głośników do ścian,który zestaw ma sie lepiej pod tym względem.Prosze o ogólne opinie o powyższych głośnikach. Edytowane 1 Czerwca 2005 przez T800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 w dziale audio chłopaki polecaja logitechy x-530. polecam poczytanie tamtego działu. ja sam sie do nich przymierzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Rzuć okiem na reckę Głośników techSolo 5.1 http://pcarena.pl/a-337.html . Warto wiedzieć w czym się wybiera. Creativy są funkcjonalne ale bass mi się nie podoba. Logitechy są ładne i fajnie graja ale malo funkcjonalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Kumpel ma creatiwki w systemie 2.1 (p380). Basy są nawet dobre, jeżeli niemasz jakoś wyostrzonego słuchu i jakość brzmienia głośników nie musi być spora. Lecz faktycznie w tamtym zestawie dostajesz to za co płacisz. Niewiem jak bardzo różni się zestaw 5.1, oprócz "przestrzenności". Logitecha nie słyszałem, więc nie moge się wypowiedzieć, tak samo jak przy innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...