Belzebub Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Więc tak na początek Witam, a dalej tlumacze o co mi chodzi otóż(u czy ó ) przeinstalowalem system bo już poprostu nic się niedawało zrobić... wiedziałem że bede miał jakies kłopoty ze sterami do karty dźwiękowej ale co tam wtedy dałem rade to i teraz ale niestety ainstalowałem je z oryginalnej płyty i cuż koniec instalacji dźwięk jest guziki z menu pykają poprostu spoko wylanczam instalator to mówi żeby zrestartowac kompa no to to robie bo jak się stery instaluje to najczęście poprostu zaczyna wszystko w pelni działac po tym dopiero... restarting... podliczanie wszystkiw wykrywanie spoko działa dalej nic nie popsulem ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m winde jest dźwięk jak się loguje ale po sekuńdzie go przerywa i tyle mam dźwięku no nic reinstal sterów tym razem najnowsze z EAX 4 restart iiiiiiiiiii dalej to samo no nic jak niechce instalacjami to zostaje mi menadżer urządzeń tam patrze i tak Creative Game Port Creative SB Audigy Kodery-Dekodery Audio Kodery-Dekodery Video Standardowy port gier Starsze sterowniki Audio Starsze urządzenie przechwytywania wideo Urządzenie sterujące mediami Urządzenie MIDI zgodne z MPU-401 z tego co pamiętam to chyba wcześniej wszystko było od Creativa tutaj a przynajmniej większośc a napewno nie tylko 2 pierwsze... no nic ręcznie to autualizuje ale niema tak dobrze nigdzie tego niema nawet na płycie karty macie jakieś pomysły co ja z tym moge zrobić?? wcześniej wszystko działało może odinstalowac to wszystko i zainstalowac sterowniki kX?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 O ile dobrze pamiętam, to gdzieś w instalacji Creative jest program diagnostyczny i program czy może opcja typu "reset default". Od tego ostatniego bym zaczął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...