Skocz do zawartości
ToMo

Zasilacz w plexi ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że tak można ale nie chce mi się w to bawić :) Wolał bym gotowe wymiary z jakiejś stronki :) A wiem że gdzieś takowe są bo widziałęm ale nie dodałem do Ulubionych i nie moge tego znajść :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestes troszke leniwy.. Zmierzenie tego PSU zajmie Ci doslownie chwilke i bedziesz mogl przystapic do modyfikacji. Poza tym bedziesz mial ta satysfakcje,ze zrobiles wszystko sam. Pamietaj nigdy nie licz na gotowe.. Chyba,ze modyfikujesz nie dal przyjemnosci..

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wszystkim za info !!!

P.S Jak będe to robił i tak obmierze najpierw PSU "bo nie każde PSU jest takie same :)" a te wymiary chciałem dla porównania i mam taki pomysł żeby wrzucic do tego zasilacza jeszcze jeden wentylek i puścić je na 5V albo 7V to zależy jaka będzie temperatura.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z tym zarysowaniem, to moja jest oklejona wytrzymałą folią, więc nie ma szans się porysować. Jak wytne odpowiedni kształt, to odrywam folię i jest git.

Fajnie wygląda taki zasilacz, gdyby nie to, że normalnie go nie widać, to moze bym sobie tak przerobił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1m2 plexi o gr 2 albo 3mm (juz niepamietam) kosztuje ok 8zetow. 5mm kosztuje ok 15zetow

qrcze a ja zaplacilem 85zl :? mam nadzieje, ze ta roznica w cenie daje rowniez jakas roznice w jakosci....

Chyba raczej nie daje Ci zadnej roznicy :)

BUAHAHAHA

Szczerze mowiac to przeplaciles i to bardzo!

ja za arkusz 3mm plexi o wymiarach 50cmx100cm zaplacilem 8,50zl w OBI, jeszcze mi go gratis gosciu przycial na pile rowniotko na potrzebny mi rozmiar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1m2 plexi o gr 2 albo 3mm (juz niepamietam) kosztuje ok 8zetow. 5mm kosztuje ok 15zetow

nie ma ch...

ciekawe gdzie kupiłeś za tyle czy tylko ktoś ci mówił

plexi kosztuje za 5 mm około 90 zyla za m^2

Kupilem w Praktikerze. Nie pamietam dokladne 15 albo 18 zetow. Co prawda szybko sie rysuje, ale jak jest juz cala porysowana to zakladam nastepna... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz ja płacilem 180zł za 100x150cm i 4mm grubosci ale Akrylowej a to co jest w OBI to jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>o :)

Zgadza sie tanie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o, ale ja nigdzie nie napisałem, że alkrylową kupiłem.

Przy okazji. Warta jest ta akrylowa swojej ceny, bo moja troszke mnie juz wq.....wia tym ze sie tak rysuje i nad zmianą się zastanawiam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...