Piterix Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Do filmów używam vpalyer'a. Co zrobić, żeby na monitorze i na TV mieć TO SAMO. Czyli film z napisami na pełnym ekranie. I nie piszcie, że było - jeśli nie potraficie tego udowodnić. Próbowałem wszystkiego, mam albo sam film, albo same napisy, albo czarny ekran na monitorze, albo na TV. CO ZROBIĆ ŻEBY KLON DZIAŁ JAK KLON (czyli żeby i tu i tu było to samo) :mur: :mur: :mur: Tyle tu mądrych osób od tylu lat pisze - może się ktoś znajdzie kto mi pomoże. POMOCY !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielonyman Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 He he ustaw Tv jako ekran podstawowy, to będziesz wtedy miał film+napisy na tv, a na monitorze sam film. Spróbuj też przeinstalować kodeki (ja tak zrobiłem i o dziwo mam teraz obraz+napisy na tv i na monitorze :D ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Spróbuj też przeinstalować kodeki (ja tak zrobiłem i o dziwo mam teraz obraz+napisy na tv i na monitorze :D ). 1475743[/snapback] A jakich kodeków teraz używasz ?? Jakie masz sterowniki na karcie ?? Bo sprawdziłem to co piszesz i na TV mam obraz + napisy ale monitor mam czarny... :mur: Edytowane 1 Czerwca 2005 przez Piterix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Piterix Użyj Media Player Classic, w output ustaw na DX9 i masz obraz filmu na TV :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielonyman Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Ja używam K-lite mega codec pack. Ustaw też w zakładce (tej w sterownikach) Wideo pełnoekranowe - Ekran Pomocniczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobekk Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 wiec tak spróbuj.. własciwości ekranu>>zaawansowane>>nvidia>>i powinna byc opcja o nazwie...hmm i tu nie pamietam a nie chce mi sie kompa pod tv tera podłaczac...cos o odzwiercedleniu wideo..i wyłacz to...mielm ten sam problem wyłaczyłem i było ok..jak nie znajdziesz to sie poświęce i podłacze pod tv :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 wiec tak spróbuj.. własciwości ekranu>>zaawansowane>>nvidia>>i powinna byc opcja o nazwie...hmm i tu nie pamietam a nie chce mi sie kompa pod tv tera podłaczac...cos o odzwiercedleniu wideo..i wyłacz to...mielm ten sam problem wyłaczyłem i było ok..jak nie znajdziesz to sie poświęce i podłacze pod tv :) 1475851[/snapback] Poświęć się bo ja też nie wiem ! ;) Mam wogóle taki problem że zainstalowałem sobie stery 71.xx WHQL (te najnowsze) i nie mam żadnej opcji żeby przełączyć obraz na TV !! Które mam zainstalować żeby było OK ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielonyman Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Wchodzisz na "narzędzia" i dajesz wymuś wykrycie TV. Po restarcie powinieneś mieć dodatkowe zakładki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Ok, już sobie poradziłem, ale teraz powiedzcie jak zrobić żeby był na TV obraz i film ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...