kulk_a Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Hejka ..mam małe pytanko:) ejstem zielona co do php...wiem tylko ze mozna sciagnac strypty phph i ze potrzebny jest serwer obslugujacy php...musze szybko nauczyc sie jak zrobic strone www z mozliwoscia logowania sie urzytkownikow:( ...plis pomocy ! wytłumaczcie mi to ...kawe an ławe ..plis... jak moze wkleic te skrypty phph w zwykła strone www.html ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=131616 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 nie mozna tk popostu wkleic skryptu no do stronki wpliku .html. zeby php przemielil plik to musisz go nazzwac .php. reszta wujasniona w poprzednim watku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...