Mighn Taghor Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Problem - po przesiadce z Radka 7200 na 9000pro (gigabyte), reinstalce XP-ków i walce cały czas niektóre programy (3DMark 2001, Army operations) twierdzą że potrzebują DX min. 8.0 ??????, w/g innego softu mam DX 8.2 (sciągnięty z netu - przy R7200 chodził świetnie!) I co ztym dalej robić????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A po zmianie grafy przeinstalowałeś DX'a ? Pozatym po co Ci DX 8.2 ? :o Lepiej zainstaluj 8.1 i bedziesz miał spokuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 po zmianie grafy przeinstalowałem system.... (od zera) a na DX8.2 na 7200 łaskawie ruszył Army Operations (na 8.1 chodzi, ale na n-vidii :( ) więc tu jak pojawiły się problemy, to go też wrąbałem... Z DX 8.2 są jakieś kwasy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A po zmianie grafy przeinstalowałeś DX'a ? Pozatym po co Ci DX 8.2 ? :o Lepiej zainstaluj 8.1 i bedziesz miał spokuj.Dokładnie... usuń DX8.2 DXBusterem i zainstaluj DX8.1 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 co do 3dmarka to tez mi wyskakiwal ze nie mam DX8 a mam 8.2 , pomogl patch do 3dmarka 330 i teraz chodzi bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ...miał spokuj. Spokój pisze sie przez Ó :P (nie miej mi tego za zle, jestem stróżem polszczyzny) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 MicJes - zebyś przeżył taki melanż jak ja wczoraj to byś nie wiedział jak się nazywasz. :wink: Problemów z ortografią ja raczej nie mam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...