Skocz do zawartości
salomon

Dsl Tp 24... Fajna Promocja..

Rekomendowane odpowiedzi

no i ładnie 2Mbit, w cenie mojego 1Mbit teraz, a mam go dopiero od 3 miechów, a mogłem sobie poczekac, ale kto o tym mógł wiedziec. A jesli cos ktos tam od nich wie to cicho siedzi.

no coz zyje sie dalej...

chociaz pomysł z dokupieniem uploadu tez dobry, zawsze to skype, czy gierki lepiej pochodzą... trzeba bedzie pomyślec..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja mam dokładnie taką samą sytuacje. Miejmy nadzieje ze TP też obdarzy jakąś promocją dotychczasowych abonentów.

Co do dokupienia uploadu za 120,78zł brutto to ich chyba pogięło :|

Imho 512kb\s up to powinien być, ale stałe w DSL2000 ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam neo+ i wlasnie sie zastanawiam nad przejsciem na DSL 1000 roznica miedzy 2000 to tylko 50zl ale czy w zasadzie warto? Wiem ze 2000 to dwa razy szybciej ale jest sens? Chodzi mi np o dzialanie emule bo neo mam 640 wiec max transfer to 80 ale tak naprawde to jak mam 50kB/s to sie ciesze. Moze ktos opisac swoje doswiadczenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DSL ma to do siebie że jak masz DSL1000 to jak masz transfer 130kB/s z szybkiego serwera to to jest normalne, przy DSL2000 download np. z ftpa tpnetu idzie 250kB/s i to jest normalne... jak zrobiłem z kumplami sieć to zaczynaliśmy od DSL 512kbit i szło 65kB/s normalnie, więc przy tej twojej neo 50kB/s to marnota... tak wiec widzisz jaka jest różnica między neo a DSL-em, FR czy innych symetrykach nie wspomnę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spokojna głowa... Za 2-3 miechy (najpóźniej po zakończeniu promo w grudniu :] )będą musieli obniżyć ceny/ zwiększyć transfer starym użytkownikom :) ... Promocja ma tylko przyciągać klientów .... No i to podpisanie nie umowy na 24 miesiące .. brrrr :)

Edytowane przez Myszaqu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi