jalo Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 potrzebuje tanich radiatorków na radka 9550 GB(model z prostokątnumi pamięciami :lol: nie pamiętam jak sie nazywa taki rodzaj pamięci heh :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 http://www.allegro.pl/showcat.php?id=4706&order=t&view=gtext Możer tutaj co znajdziesz ciekawego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 fe nie ladnie powielac tematy nawet pod innymi tytulami :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 fe nie ładnie sie tak czepiać :? ...a poza tym ja nie powilelam tematu co prawda tamten też jest o radiatorkach ale tam chodzi o co innego :? mogłem to dopisać tu ale nie musiałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 stary tam sie pytasz o to czy dane radiatorki beda dobre a tu gdzie kupic tanie :| no sorry ale tam mogles zadac dwa pytania w jednym poscie i napewno by sie odpowiedz znalazla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 no własnie mogłem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 nie musiałeś :lol: :blink: tanie radiatorki, dobre radiatorki :blink: nie bede nic pisał bo znowu ktoś na mnie naskoczy ale równie dobrze mogłes zadac to pytanie(a?) w topicu o 9550 albo przynajmniej w jednym :lol: tu masz swoje radiatorki - www.allegro.pl :> :> kategoria komputery>> akcesoria>chłodzenie i tuning>wentylatory i radiatory>kart graficznych czy ludzie sie rodzą z rekami przyrośnietymi do dup*?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasażer Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 W temacie o 9550 byla dyskusja o radiatorkach na pamieciach i to chyba tylko jedna albo dwie strony do tylu :mur: LENIU :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...