MajkelP Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam ! Mam pewną informacje moze to nic nowego ale warto sie dowiedzieć (zeby zaoszczedzic sobie potem czasu w odinstalowaniu tego czegos od niby Intela - intel inf 7.2.0.1006 ) Chodzi mi o ten sterownik ! Zainstalowałem go i ZONK !!! system sie dłużej uruchamiał, np: w 3DMark 'u 2001 w ktorym mam na ogoł około 22000 zrobiło mi sie 16000, AquaMark z 51000 spadł wynik do 31000 !!!! itd Wydajność całego systemu strasznie spadła !!! Czemu ? Nie wiem ? moze dlatego ze są to sterowniki nie oficjalne ! Sciagnolem je z www.station-drivers.com ALe zawsze tam zaopatruje sie w stery ! Nigdy takiego problemu nie miałem ! Mam pytanie czy ktoś z was zainstalował te stery i miał podobne problemy z wydajnościa w grach i benchmarkach ? Odinstalowałem to ręcznie! Zainstalowałem starsze : intel inf 7.00.19 na tych wszystko wrocilo do normy ! Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed hunter Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 stery do chipsetu ściągam tylko ze strony intela, tych tam nie ma więc ... nie dotykam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ja mam takie ;] Dopadłem je na stronce Intela ;) MajkelP jakie polecasz :> (potwierdź linkiem xD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkelP Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ja mam takie ;] Dopadłem je na stronce Intela ;) MajkelP jakie polecasz :> (potwierdź linkiem xD) 1477628[/snapback] Witam ! Teraz mam TE: intel inf 7.00.19 :) ver.intel inf 7.00.19 NAJLEPSZE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...