Skocz do zawartości
tomeq11

Aerocool Ht-101jr Vs. Qvc-100cu+

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

Mam dylemat który cooler na procka wybrać? Wydaje mi się że lepszym wyborem będzie HT-101jr od pentagrama. Ewentualnie może coś od Gigabyte'a?? Mój sprzęt:

Barton 2500+

Soltek SL-75FRN2-RL 1.7L

2x512MB TwinMOS

Enlight 460W

Niestety miałem pecha co do procka i słabo sie podkręca, dlatego zależy mi na wydajnym coolerze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem aerocool 101-jr i twierdze ze jest genialny - dajesz na niego dwa tanie wiatraki puszczasz je na 7v i masz cisze absolutna przy temp nie przekraczajacych 45C - przynajmniej przy axp2000+ @ 3200 na 1,7V

jak dasz wiatraki na maksa to cooler chlodzi prawie tak dobrze jak moj WC :)

tzn 39 C w stresie na prime95 :) przy temp pokoju 23C

Edytowane przez trutututu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem aerocool 101-jr i twierdze ze jest genialny - dajesz na niego dwa tanie wiatraki puszczasz je na 7v i masz cisze absolutna przy temp nie przekraczajacych 45C - przynajmniej przy axp2000+ @ 3200 na 1,7V

jak dasz wiatraki na maksa to cooler chlodzi prawie tak dobrze jak moj WC :)

tzn 39 C w stresie na prime95 :) przy temp pokoju 23C

1476255[/snapback]

A podstawka jest z aluminium czy powlekanej mniedzi? Różnie piszą na różnych servisach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi