tomeq11 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 witam, Mam dylemat który cooler na procka wybrać? Wydaje mi się że lepszym wyborem będzie HT-101jr od pentagrama. Ewentualnie może coś od Gigabyte'a?? Mój sprzęt: Barton 2500+ Soltek SL-75FRN2-RL 1.7L 2x512MB TwinMOS Enlight 460W Niestety miałem pecha co do procka i słabo sie podkręca, dlatego zależy mi na wydajnym coolerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) ja mialem aerocool 101-jr i twierdze ze jest genialny - dajesz na niego dwa tanie wiatraki puszczasz je na 7v i masz cisze absolutna przy temp nie przekraczajacych 45C - przynajmniej przy axp2000+ @ 3200 na 1,7V jak dasz wiatraki na maksa to cooler chlodzi prawie tak dobrze jak moj WC :) tzn 39 C w stresie na prime95 :) przy temp pokoju 23C Edytowane 1 Czerwca 2005 przez trutututu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 ja mialem aerocool 101-jr i twierdze ze jest genialny - dajesz na niego dwa tanie wiatraki puszczasz je na 7v i masz cisze absolutna przy temp nie przekraczajacych 45C - przynajmniej przy axp2000+ @ 3200 na 1,7V jak dasz wiatraki na maksa to cooler chlodzi prawie tak dobrze jak moj WC :) tzn 39 C w stresie na prime95 :) przy temp pokoju 23C 1476255[/snapback] A podstawka jest z aluminium czy powlekanej mniedzi? Różnie piszą na różnych servisach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 a nie wiem nawet - ma kolor srebrny :) zreszta jaka to roznica skoro jest bardzo wydajny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 a nie wiem nawet - ma kolor srebrny :) zreszta jaka to roznica skoro jest bardzo wydajny ;) 1482141[/snapback] Powiedz mi jakie ma wymiary. chodzi mi głównie o wysokość. Strasznie mi się to chłodzenie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...