kuruś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Mam taki problem jak włącze wbudowanego firewalla w xphesp1 to nie mogę przeglądać sieci wyskakuje komunikat ze dana grupa robocza jest niedostępna a jak wyłącze firewalla to jest ok rozumiem ze trzeba coś odblokować ale co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zainstaluj SP2(tam firewal jest bardziej konfigurowalny) lub normalnego firewala. TEn z SP1 do najlepszych nie nalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Nie chce SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aregh24 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Wlacz firewala i otworz w nim porty: 139TCP, 445TCP, 137UDP, 138UDP. Moze zadziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) Zainstalowałem SP2 :D :D :D i wszystko cyka jak marzenie. Edytowane 10 Lipca 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...