Skocz do zawartości
Shog

Samsung Syncmaster 173p Plus

Rekomendowane odpowiedzi

Ale nie ma co ukrywać, że pivot się przydaje. Nie wiem, czy długo popracowałbyś na powiększeniu 75%. Dalej obstaję za tym, żeby pooglądał sobie te monitory, a nie opierał się na opiniach, które sa zazwyczaj subiektywne.

A co do tych 256 pikseli to jakby nie było ~25%.

Na LCD 17" NAPEWNO nie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bierz sonke jak sie trafi :)

przynajmniej ma pelną palete barw :)

i przyciski :)

tylko ze czytalem o swiecacyh rogach a ja ogladam duzo filmow wiec boje sie tego :)

kupuje 173P+ ostatecznie :wink:

Edytowane przez wlacha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bierz sonke jak sie trafi :)

przynajmniej ma pelną palete barw :)

i przyciski :)

sony 19'' jest beznadziejne, smuzenie jest baaaaardzo widoczne, samsung zdecydowanie lepszy, mnie tylko denerwuje brak czerni, smuzenie rowniez ale w filmach tak nie widac bo obraz jest czesto statyczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema

Dzis dołaczyłem do posiadaczy 173p + :) Jest to moj 1 LCD i jestem na maxa zadowolony. Udalo mi sie dostac monitorek w koloze czarnym co tylko dodaje mu uroku. Moje wrazenia sa nie do opisania. Poprostu wypas. Czarne jest czarne a biale biale - reszta kolorow cudowna. Nie mam zadnych zepsutych pixeli, UFO tez nie wystepuje:)

Ciesze sie ze wybralem ten monitor :)_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi