Kyle Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ale nie ma co ukrywać, że pivot się przydaje. Nie wiem, czy długo popracowałbyś na powiększeniu 75%. Dalej obstaję za tym, żeby pooglądał sobie te monitory, a nie opierał się na opiniach, które sa zazwyczaj subiektywne. A co do tych 256 pikseli to jakby nie było ~25%. Na LCD 17" NAPEWNO nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Obejrzeć warto na pewno, ale benq nie mogę znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar88 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Oficjalnie potwierdzam że na 173P+ efekt ufo znika. Trzy tygodnie temu po zakupie był bardzo wyraźny. Niedawno spostrzegłem że kompletnie zniknął! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Witam co myslicie samsung 17 cali 173p+ czy np 19 cali Benq FP91GP lub Sony S95D prosze o pomoc potrzebuje monitor do internetu filmow i gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 bierz sonke jak sie trafi :) przynajmniej ma pelną palete barw :) i przyciski :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) bierz sonke jak sie trafi :) przynajmniej ma pelną palete barw :) i przyciski :) tylko ze czytalem o swiecacyh rogach a ja ogladam duzo filmow wiec boje sie tego :) kupuje 173P+ ostatecznie :wink: Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez wlacha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 770P bierz.. ma lepszy akcelerator ten 173p+ ma dlugawe czasy reakcji :/ (te realne) do filmow i tak sie niezbyt nadaje :/ z tego co slyszalem to mocno sie biel z czernia zmywa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 770P bierz.. ma lepszy akcelerator ten 173p+ ma dlugawe czasy reakcji :/ (te realne) do filmow i tak sie niezbyt nadaje :/ z tego co slyszalem to mocno sie biel z czernia zmywa :/ Mowisz ze 770P brac hm.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 bierz sonke jak sie trafi :) przynajmniej ma pelną palete barw :) i przyciski :) sony 19'' jest beznadziejne, smuzenie jest baaaaardzo widoczne, samsung zdecydowanie lepszy, mnie tylko denerwuje brak czerni, smuzenie rowniez ale w filmach tak nie widac bo obraz jest czesto statyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ale mowie o tej sonce co na matrycy AUO 1000:1 8ms :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ale mowie o tej sonce co na matrycy AUO 1000:1 8ms :) podaj dokładna nazwę tego Sony. On nie ma na bokach białych rozjaśnień podczas oglądania filmów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 http://mva.pl/forum/viewtopic.php?t=513&po...er=asc&start=60 ma takie same jak benq :) ta sama matryca :) ale ladniejszy wyglad :) i tylko dlatego go zaproponowalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 w magic tune jest w zakładce color "przycisk"magic color i można tam włączyć magic zone. U mnie włącza się w lewym górnym rogu. Da się ten podświetlony prostokąt przesunąć i zmienić rozmiar ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Siema Dzis dołaczyłem do posiadaczy 173p + :) Jest to moj 1 LCD i jestem na maxa zadowolony. Udalo mi sie dostac monitorek w koloze czarnym co tylko dodaje mu uroku. Moje wrazenia sa nie do opisania. Poprostu wypas. Czarne jest czarne a biale biale - reszta kolorow cudowna. Nie mam zadnych zepsutych pixeli, UFO tez nie wystepuje:) Ciesze sie ze wybralem ten monitor :)_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...