Jackk Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Ma ktoś może jakieś informacje czy pamięć pójdzie w góre albo w dół bo nie wiem czy kupować ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madx21 Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Z wiarygodnego źródła wiem iż tuż po poniedziałku pamiątki cholernie pójdą w górę 8O :evil: nawet o 300 % w ciągu 2 tygodni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Co 8O o 300% to 256 DDR będzie kosztować 1000 zł. Wierzyć mi się nie chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 tego nigdy nie da sięprzewiedzieć tak już jest z pamięciami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Ale o 300% i tak już podrożały o ile w cięgu ostatnich miesięcy i jeszcze teraz znowu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Mam dwie propozycje: 1. Musisz śledzić czy w Azji nie było trzęsienia ziemi 2. Idź do wróżki A w ogóle pamięci albo spadną albo pójdą do góry albo będą bez zmian!!! Swoją drogą na przestrzeni ostatnich tygodni pamięci spadły w hurtowniach ~7%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilll Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 z pamieciami nie jest u nas za weselo pamieci na nasz runek sa sprzedawane po cenach jak z pazdziernika 2000 czyli jakies 40 zl /128 sdram, ale sprzedawcy sie zmowili i walą ceny 300% wyższe bo pamiec przeciez kazdy musi kupic, a oni zarobic :PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Ceny pamięci są uzależnione od surowca a nie od czasu, w którym są na rynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 wywolaj ducha Adolfa Hitlera on ci powie czy pojda up czy down powaznie to DZIALA. PS. osatnio strasznie spadly DDRki u mnie 128mb DDR kosztuje 130zl a 256 DDR 249zl. www.dekanex.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Z tego co wiem to np. samsung zwekszyl drastycznie produkcje, spewnoscia za niedlugo ceny spadna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 sdram kosztuje kolo 200 za 256. a ja kupilem ostatnio 128 za 50 zeta, ale od kumpla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Wiekszosc serwisow i-netowych podaje ze pojda w dol (i to mocno) :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 może niedługo będe wymieniał sprzęt...nie straszcie ludzi :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Pujdom w duł :lol: :lol: a wogule jakie chcesz kupić :?: :?: to jest wazne :o) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 To dobrze terz planuje nowego kompa z DDR tak gdzies powyzej 200mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Ludzie piszcie tekst w wordzie, poprawcie bledy i wklejajcie, bo sie jeszcze naucze od was tak pisac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Pujdom w duł a wogule jakie chcesz kupić to jest wazne :o)Jakieś 256 DDR, tylko nie wiem dokładnie jakie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Też znalazłem że idą w dół na szczęście :D :D :D TUUUUUU Pojawiają się plotki, że wreszcie ceny pamięci zaczną znacząco spadać. Dram Exchange informuje, że cena pojedynczych układów DRAM pod koniec tego tygodnia najprawdopodobniej zmaleje z $2,5 do $2. Ceny pamięci uznawane są za barometr całego rynku, który bardzo słabo rozwija się w 2002 roku, lecz istnieje nadzieja na poprawę w drugiej połowie i znaczące spadki cen modułów zarówno DDR jak i SDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 WGK 11.05.2001 256 DDR - 230 PLN 128 DDR - 130 PLN Jednym slowem spadly do akceptowalnego poziomu i oby tak dalej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Ja obok tematu sprzedam swietny SDRAM 2x128 nie tanie ale nie drogo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...