Skocz do zawartości
Dr_Zoidberg

Czy używacie programów blokujących reklamy?

Czy uzywasz blokerow reklam?  

1. 1. Czy uzywasz blokerow reklam?

• Tak!
      7
    • Nie!
      5
    • A mozna?
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Tak... poltergeisty sa faktycznie wqr... ale nie rozumiem o co chodzi z tymi przeźroczystymi? Czy to te przeszkadzajki co lataja u nich czasami za qrsorem?

Ja zacząłem blokować reklamy ze względy na naruszanie mojej prywatności - po prostu nie lubie jak ktoś śledzi moje poczynania w sieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakich programów używacie? Czy nie powodują one czasem nieprawidłowego otwierania się niektórych stron lub tego, że niektóre stronki wogóle się nie otwierają. Jak to jest tak naprawdę z tymi programami ?

Bo ja zielony trochę jestem w tym temacie :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja używam wtyczek z Outpost Firewall - okazał się najskuteczniejszy. Wcześniej używałem SPYblockera, ale nagle stał się płatny :-(. Ale przesiadki na Outpost nie żałuje.

A co do nieprawidłowości - to czasami się zdarza (ale niezbyt często i tylko wtedy jak webmaster jest lama).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja używam wtyczek z Outpost Firewall - okazał się najskuteczniejszy. Wcześniej używałem SPYblockera, ale nagle stał się płatny :-(. Ale przesiadki na Outpost nie żałuje.

A skąd go można ściągnąć ?

A co do nieprawidłowości - to czasami się zdarza (ale niezbyt często i tylko wtedy jak webmaster jest lama).

Co masz na myśli mówiąc ja kwebmaster jest lama ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Webmaster lama - projektuje www, tak że w razie gdy obrazek się nie wczyta rozpada się cała strona (czytaj używa kreatorów www). na szczęście robią tak tylko zupełni nowicjusze.

ałtpost jest tu: http://www.agnitum.com/products/outpost/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi