Dr_Zoidberg Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Tak się zastanawiam ilu z Was ogląda jeszcze w sieci reklamy? A jeżeli nie - to jakich programów używacie w celu ich zablokowania? I dlaczego je blokujecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ja staram sie byc uczciwy w miare mozliwosci, wiec reklam nie blokooje, ale chyba zaczne (WP!!!!!!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ja blokuje tylko i wylacznie popup'y. (Opera: F12 i druga opcja od gory). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Jasne ze blokuje . A na wp.pl przestalem wogole wchodzic, bo ropzpernicz tam sie zrobil odkad tepsa panuje. A najgorsze sa te reklamy co wyskakuje na caly ekran, lub te "przezroczyste" reklamy, nie wiem czy wiece o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Tak... poltergeisty sa faktycznie wqr... ale nie rozumiem o co chodzi z tymi przeźroczystymi? Czy to te przeszkadzajki co lataja u nich czasami za qrsorem? Ja zacząłem blokować reklamy ze względy na naruszanie mojej prywatności - po prostu nie lubie jak ktoś śledzi moje poczynania w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 tak, webwascher z adwarem ... ww blokuje tez skrypty, domeny, filtruje tez ciasteczka, obrazy, tabelki, popup`y itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 taaaaa jakbym nie blokowal to chyba bym zwariowal :D ale sie zrymowalo :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A jakich programów używacie? Czy nie powodują one czasem nieprawidłowego otwierania się niektórych stron lub tego, że niektóre stronki wogóle się nie otwierają. Jak to jest tak naprawdę z tymi programami ? Bo ja zielony trochę jestem w tym temacie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ja używam wtyczek z Outpost Firewall - okazał się najskuteczniejszy. Wcześniej używałem SPYblockera, ale nagle stał się płatny :-(. Ale przesiadki na Outpost nie żałuje. A co do nieprawidłowości - to czasami się zdarza (ale niezbyt często i tylko wtedy jak webmaster jest lama). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ja używam wtyczek z Outpost Firewall - okazał się najskuteczniejszy. Wcześniej używałem SPYblockera, ale nagle stał się płatny :-(. Ale przesiadki na Outpost nie żałuje. A skąd go można ściągnąć ? A co do nieprawidłowości - to czasami się zdarza (ale niezbyt często i tylko wtedy jak webmaster jest lama). Co masz na myśli mówiąc ja kwebmaster jest lama ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Webmaster lama - projektuje www, tak że w razie gdy obrazek się nie wczyta rozpada się cała strona (czytaj używa kreatorów www). na szczęście robią tak tylko zupełni nowicjusze. ałtpost jest tu: http://www.agnitum.com/products/outpost/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Blokuje zwlaszcza popupy dzwieki na stronach oraz automatyczną zmiane rozmiaru okna. Używam POPUPCOP imho miodzio, bo nie siedzi w trayu tylko laduje sie do paska IE. Wersja jest do uleczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...