QauczuQ Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 witam, potrzebuję stworzyć taką instalkę windowsa xp sp1 aby zawirała sterowniki do kontrolera serial ata (abit nf7 ver 2), na tym forum polecono mi program nlite. Super, program jest ok, ale po ustawieniu już wszystkiego przechodzę do robienia obrazu iso i program na etapie tworzenia plików instalacyjnych staje nic się nie dzieje. Możę ktoś miał podobny problem , bo nie wiem czemutak się dzieje. Pz Qauczuq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Jak masz problem ze zrobieniem ISO to wypal płytę bezposrednio z plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QauczuQ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Jak masz problem ze zrobieniem ISO to wypal płytę bezposrednio z plików. 1476361[/snapback] racja, ale ten porgram ma to do siebie że, scala sterowniki i dodaje jeszcze inne uzyteczne rzeczy do instalacji. A że tak powiem własnoręczni tego nie zrobię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 To zatrzymuje Ci się na tworzeniu ISO czy dodawaniu sterów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Jeśli na tworzeniu iso to niema problemu katalog który wskazałeś nLite z winxp jest juz przerobiony teraz tylko wypalasz nero dodajesz boota i jest. Edytowane 10 Lipca 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QauczuQ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) wywali mi na kroku - tworzenie plików instalacyjnych. Czy to wystarczy, bo niżej jest krok integracja sterowników i obawiam się że moze ich nie doddać. EDIT: znacie może inny - podobny program ?? Edytowane 2 Czerwca 2005 przez QauczuQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...