und3r Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Słuchajcie, jak w PowerPoincie usunać podkreślenia hiperłaczy?? Pytam na oślej, bo potrzebuje szybkiej odpowiedzi. Potem topic mozna przeniesc gdzie jego miejsce :) Chodzi o to, zeby nie podkreslał mi hiperlaczy - nie moge znaleźć gdzie to wylaczyc :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Była taki temat i nikomu nie udalo sie znaleźc takiej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Jest taka możliwość, może mało elegancka ale jest. Musisz napisać link tak, żeby po www. była spacja, tzn: www. fabryczna.end.pl zamiast www.fabryczna.end.pl Proste? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Ale to już nie będzie hiperłącze, a wyłączenie zamiany tekstu na łącza to można sobie normalnie w opcjach wyłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Poza tym chodzi mi o hiperłacze z jednego slajdu do innego:/ I jak np. mam na jednym slajdzie kilkadziesiat linkow, i on je wszystkie podkresla to slajd staje sie nieczytelny:/ Serio nie ma takiej opcji?! 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 NIe ma. Jedyna mozliwośc jaką widzę to zapisac prezentację jako HTML i potem recznie zmodyfikowac kod. Druga opcja to umieszczenie na napisach np. prostokata ustawionego na przezroczystość i w nim włączyć hiperłacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Chyba tak zrobie... Dobra, topic mozna przeniesc do Oprogramowania - jak by ktos mial ten problem (jak ja szukałem, to nic nie znalazło). Słowa dla szukajki -> hiperłącze hiperłącza podkreślenie Power Point Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...