kawicki Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Hej! Od dłuższego czasu męcze się z Abitem KW7,ale brak podkręcania męczy mnie bardziej niż bardzo:). Chciałbym ją wymienić na płytę która da mi jakieś większe możliwości podkręcania, lekko ponad FSB200 oraz zmiane mnożnika. Moim kandydatem jest : Abit NF7-M, bo znalazłem go dość tanio na Allegro. Ma ktoś jakieś omysły albo sugestie? Aha procek który będzie podkręcany to Athlon 1700+. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 nf7-m to niezbyt dobry wybor moglbys za to zrobic drutmoda na fsb200 i wtedy polecisz troche wiecej np. fsb215 kw7 -fakt ze jest strasznie okrojona z O/C jak na abita i przypomina bardziej gigabyta ,ale i na takich ludzie kreca ,wiec warto sprobowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawicki Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 nf7-m to niezbyt dobry wybor moglbys za to zrobic drutmoda na fsb200 i wtedy polecisz troche wiecej np. fsb215 kw7 -fakt ze jest strasznie okrojona z O/C jak na abita i przypomina bardziej gigabyta ,ale i na takich ludzie kreca ,wiec warto sprobowac 1476849[/snapback] O.K. A powiedzcie mi czy do tego Abita moge wgrać Bios od standardowego NF7? Czy na tej płycie będe mógł zmienić mnożnik czy znowu byłoby tak samo jak na KW7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...