abbon Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Moje wiatraczki Arctic Cooling juz sie zuzyly i zaczynaja wyc, wie postanowilem je wymienic. Co byscie polecili w jakies sensownej cenie? (musze kupic 2) Czy ten nowy wynalazek AC nadaje sie do zasilacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Ja go mam w zasilaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Nadaje sie, pytanie czy sie zmieści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=133888 zobacz ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...