Bobslej Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 no, chodziło mi o pędzle do farb plakatowych... perfect do farby modelarskiej :-P Pomerdało mi się aquarele z plakatówami :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 mam kompresor samochodowy a zbiornik wyrownawczy sie klei :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 ja właśnie szmące sprzęt z pompy od lodówki :) prosta sprawa. jak masz już pistolecik to bedzie Ci potrzebny jeszcze jakiś pojemnik na farbe, jakiś wentylek do roweru żeby wyrównywać ciśnienie w pojemniku i jakies rurki, które muszisz szczelnie powtykać. podłączyć pistolecik i jedziesz z koksem :D. a co do pędzelków to ja pomalowałem całą bude pędzelkiem i fatbkami modelarskimi oraz jakimiś (do szkła chyba) i wyszło tak seee. widać ślady malowania pędzelkiem i takie tam nierówności ale to co widać moda własnoręcznego, bo nie sztuka oddać bude do lakiernika ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...