siwyyy Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Posiadam zestaw technicsa SC-EH790 ma już swoje lata ale mi w zupełności wystarcza, zwłaszcza że nie jestem audiofilem... Zestaw jest umieszczony w pokoju ok 14m² i zastanawiam się nad dokupieniem do tego subwoofera i pytanie czy warto??? Nie słucham z reguły głośno muzyki tym bardziej że za kilka miesięcy spodziewam się dziecka... Na wooferek planuję przeznaczyć max. 200zł, mam na oku takie aukcje allegro; aukcja nr.1 aukcja nr.2 Pytanie który lepszy, czy podłącze to do swego zestawu a może obydwa nic nie warte??? Ew. prosze o polecenie innego woofera w podanej cenie... Prosze nie pisać, weź schemat i zrób sobie sam bo to odpada. Pozdrawiam i z góry dziękuje za porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spOOk Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Hejka. ja wybrałbym MIVOCA ponoć dobrze gra , no i ta cena . do Yamaszki nie jestem przekonany , kiedyś to była firma teraz nawrzucana elektronika z całego świata w jednym pudle. Osobiście posiadam suba HECO i sprawuje sie jak na jego możliwości świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ja rowniez bralbym suba z 2 aukcji chociaz nie slyszalem jak gra... Wyglada solidnie i ma niska cena. Co do Twojego zestawu to mysle ze odczujesz duza roznice jak podlaczysz nowy nabytek :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...