Ion69 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Witam, Wiem, ze juz byly podobne tematy, ale nigdzie nie znalazlem rozwiazania mojego problemu... Otoz zainstalowalem najnowsze detonatory do nvidii 40_78_WHQL i nie moge ustawic odswiezania w grach w fullscreen - wszystko dziala dobrze, jezeli gram w oknie :(. Uzywalem NVRefreshTool i ReForce i nic nie pomoglo :( Wiem, ze to prawdopodobnie problem z ustawieniami, ale niestety nie potrafie tego zrobic : Aha, moj system to oczywiscie WinXP, a grafika GF4 Ti. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Witam, Wiem, ze juz byly podobne tematy, ale nigdzie nie znalazlem rozwiazania mojego problemu... Otoz zainstalowalem najnowsze detonatory do nvidii 40_78_WHQL i nie moge ustawic odswiezania w grach w fullscreen - wszystko dziala dobrze, jezeli gram w oknie :(. Uzywalem NVRefreshTool i ReForce i nic nie pomoglo :( Wiem, ze to prawdopodobnie problem z ustawieniami, ale niestety nie potrafie tego zrobic : Aha, moj system to oczywiscie WinXP, a grafika GF4 Ti. Mam ten sam problem... raz chodzi, raz nie i max 120Hz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Jakiego monita masz???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ion69 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Samsung SyncMaster 765MB .. ale musze dodac, ze na poprzednich detonatorach wszystko dzialalo ok, dopiero na tych nowych cos sie spieprzylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Witam, Wiem, ze juz byly podobne tematy, ale nigdzie nie znalazlem rozwiazania mojego problemu... Otoz zainstalowalem najnowsze detonatory do nvidii 40_78_WHQL i nie moge ustawic odswiezania w grach w fullscreen - wszystko dziala dobrze, jezeli gram w oknie :(. Uzywalem NVRefreshTool i ReForce i nic nie pomoglo :( Wiem, ze to prawdopodobnie problem z ustawieniami, ale niestety nie potrafie tego zrobic : Aha, moj system to oczywiscie WinXP, a grafika GF4 Ti. Po pierwsze pewnie chodzi ci o 40.72 WHQL. Mam te same drivery i ReForce dziala wzorowo (jak zawsze) Zawsze przed instalacja nowych driverow odinstalowuje stare i nigdy nie mam z tym problemow... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 U MNIE TEZ DZIALAO SPOX. WADZILO TYLKO JEDNO A MIANOWICIE NIE MA TRYBU 800X600 A JA GRAM NAJCZESCIE W TAKIEJ ROZDZIELCZOSCI ( PRZY NOWYCH GRACH OFKOZ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ion69 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ok, juz dziala .. Pomogl PowerStrip : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 40.78 8O 8O chyba raczej 40.72 bo takie sa najswierzsze. Ja je mam uzywam nvrefreshtool i wszystko dziala bezproblemowo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...