Skocz do zawartości
Gość SamoDobro

Black

Rekomendowane odpowiedzi

chyba źle zrozumiałeś

sialala chciał przez to powiedzieć, że gra jest u nas praktycznie w tej samej cenie co u niego, a resztę którą dopisałeś dalej sobie tutaj dodaj

no własnie chyba sie nie pomyliłem :) costi ładnie to wyliczył :)

a po drugie zauważ że wsrod ludzi bedących na zachodzie jest niejako "fenomen" twierdzeń "aleeeee wy tu macie tani chleb/gry/dvd/pomidory/ciuchy itp."...bo oni muszą płacic za chleb 2 x tyle, za gre 50 zł wiecej i wogóle maja przesrane :? tylko że jak juz zapytasz "a ile wy zarabiacie a ile my" to nagle zmiana tematu, tłumaczenia ze i tak mamy tanio itd..taaaaaa

zeby nie było nawet moja ciotka jak tu przyjezdza z UK to też tak uważa..aleeee u was tanio :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk- ja jakos mieszkam za granica i tak nie robie jak opisales ludzi z zachodu ,bo po pierwsze wiem jak ciezko zyje sie ludzia w Polsce a sam musze utrzymac w niej rodzine a po drugie zachowanie takich osob jest z tych w stylu "jestem troche za granica i zapomnialem jak sie mowi po polskiemu" a twierdzenie przez co niektorych ze pomidory...itp jak napisales to chyba takze dowodzi ich zwyklej polskiej glupoty ktora otacza wiekszosc wyjezdzajacych lecz nie wszystkich wiec nie uogolniaj a jak cioci jest tanio to niech ci zafunduje nowego xboxa zobaczymy czy tanio ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk- ja jakos mieszkam za granica i tak nie robie jak opisales ludzi z zachodu ,bo po pierwsze wiem jak ciezko zyje sie ludzia w Polsce a sam musze utrzymac w niej rodzine a po drugie zachowanie takich osob jest z tych w stylu "jestem troche za granica i zapomnialem jak sie mowi po polskiemu" a twierdzenie przez co niektorych ze pomidory...itp jak napisales to chyba takze dowodzi ich zwyklej polskiej glupoty ktora otacza wiekszosc wyjezdzajacych lecz nie wszystkich wiec nie uogolniaj a jak cioci jest tanio to niech ci zafunduje nowego xboxa zobaczymy czy tanio ;)

tzn ja nie uogólniam z tymże WIEKSZOŚĆ z moich rodziców znajomych ma taka postawę niestety :? a wiekszość (znowu niestety) rzuca cień na ta mniejszosc..ja z kolei (znowu ci sami znajomi) nie moge powiedzieć o nich ze "nie pamietam język polski bo u nas a ameryka (r amerykańskie ;) )"..tego z kolei u nich "nie ma"..ciotka jest juz ok 30 lat i mowi super po polsku (no czasami zastanowi sie nad polskim wyrazem ale to logiczne )..wujek tez itd.

ale sialala wykazał tu niestety postawę opisywana przeze mnie :?

a btw. zwróćcie uwage na TVP1 Wiadomosci..jak jest Piotr Kraśko z USA...no LOOOOOOOOL normalnie :lol: :lol: :lol: koles siedzi nie wiem 1 rok w stanach?? a juz mowi "Piotr Krasko" (znów r amerykańskie )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm... 40 GBP x 5.56zl = ok. 222zl. Jakos nie wyglada mi na tyle samo co u nas ;)

Costi... Comment mial byc taki, ze gry na PC (nowosci) kosztuja nawet po 50-60 Funtow. Mial byc taki, ze ja tu zarabiam wiecej funtow niz przecietny Polak zlotowek. Mial byc taki, ze gry na PC (nowosci) kosztuja nawet po 50-60 Funtow. Nie wiem, jaka jest srednia krajowa, ale jesli jest to nadal cos na poziomie 800-1000 PLN to duzo wiecej. Wiec stosunkowo dla mnie ta gra jest duzo tansza. Przeliczac przestalem po jakichs 2 tygodniach od przyjazdu tutaj (po pierwszej wyplacie) - bo bym sobie nawet pomaranczy nie kupil, o piwie w lokalu nie wspominajac. O pozostalych komentarzach nie bede wspominal.

Ja w Polsce nie mialem konsoli, wiec nawet w cenach gier sie nie orientowalem. Wiem, ze jak na PC kupowalem gre, to kosztowala do 120 PLN zazwyczaj (zazwyczaj mniej) - wiec juz rozumiem argument przeciwnikow konsol, ze "gry sa drogie" - bo jesli doda sie do tego fakt, ze nie ma sklepow z uzywanymi grami, to wyobrazam sobie jak wyglada sytuacja szczesliwego (przez chwile po zakupie) posiadacza nowej PS2/XBoxa w Polsce.

A z drugiej strony mamy posiadacza PC, ktory kupuje gry za 20 PLN 3 miesiace po premierze, a do gazet dostaje po 2-3 pelne wersje czesto dobrych gier... Nie ma sie co dziwic, ze najpopularniejsza platforma do gier wbrew zdawaloby sie zdrowemu rozsadkowi jest drozszy PC... Mialo byc no comment. ;)

Edytowane przez sialala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7.4 na gamespot , lol , a ja chcialem odkurzyc xboxa do tej gry :lol2: , chyba sobie daruje zwlaszcza ze to kolejny run and gun i nie ma krwi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7.4 na gamespot , lol , a ja chcialem odkurzyc xboxa do tej gry :lol2: , chyba sobie daruje zwlaszcza ze to kolejny run and gun i nie ma krwi

daj sobie spokój z graniem. Jeżeli masz takie podejście do gier.. Gra jest bardzo przyjemna, ma dużo wad. ale która gra ich nie ma?.... no moze ninia gaiden :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi