lukk_ Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 chyba źle zrozumiałeś sialala chciał przez to powiedzieć, że gra jest u nas praktycznie w tej samej cenie co u niego, a resztę którą dopisałeś dalej sobie tutaj dodaj no własnie chyba sie nie pomyliłem :) costi ładnie to wyliczył :) a po drugie zauważ że wsrod ludzi bedących na zachodzie jest niejako "fenomen" twierdzeń "aleeeee wy tu macie tani chleb/gry/dvd/pomidory/ciuchy itp."...bo oni muszą płacic za chleb 2 x tyle, za gre 50 zł wiecej i wogóle maja przesrane :? tylko że jak juz zapytasz "a ile wy zarabiacie a ile my" to nagle zmiana tematu, tłumaczenia ze i tak mamy tanio itd..taaaaaa zeby nie było nawet moja ciotka jak tu przyjezdza z UK to też tak uważa..aleeee u was tanio :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 lukk- ja jakos mieszkam za granica i tak nie robie jak opisales ludzi z zachodu ,bo po pierwsze wiem jak ciezko zyje sie ludzia w Polsce a sam musze utrzymac w niej rodzine a po drugie zachowanie takich osob jest z tych w stylu "jestem troche za granica i zapomnialem jak sie mowi po polskiemu" a twierdzenie przez co niektorych ze pomidory...itp jak napisales to chyba takze dowodzi ich zwyklej polskiej glupoty ktora otacza wiekszosc wyjezdzajacych lecz nie wszystkich wiec nie uogolniaj a jak cioci jest tanio to niech ci zafunduje nowego xboxa zobaczymy czy tanio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 lukk- ja jakos mieszkam za granica i tak nie robie jak opisales ludzi z zachodu ,bo po pierwsze wiem jak ciezko zyje sie ludzia w Polsce a sam musze utrzymac w niej rodzine a po drugie zachowanie takich osob jest z tych w stylu "jestem troche za granica i zapomnialem jak sie mowi po polskiemu" a twierdzenie przez co niektorych ze pomidory...itp jak napisales to chyba takze dowodzi ich zwyklej polskiej glupoty ktora otacza wiekszosc wyjezdzajacych lecz nie wszystkich wiec nie uogolniaj a jak cioci jest tanio to niech ci zafunduje nowego xboxa zobaczymy czy tanio ;) tzn ja nie uogólniam z tymże WIEKSZOŚĆ z moich rodziców znajomych ma taka postawę niestety :? a wiekszość (znowu niestety) rzuca cień na ta mniejszosc..ja z kolei (znowu ci sami znajomi) nie moge powiedzieć o nich ze "nie pamietam język polski bo u nas a ameryka (r amerykańskie ;) )"..tego z kolei u nich "nie ma"..ciotka jest juz ok 30 lat i mowi super po polsku (no czasami zastanowi sie nad polskim wyrazem ale to logiczne )..wujek tez itd. ale sialala wykazał tu niestety postawę opisywana przeze mnie :? a btw. zwróćcie uwage na TVP1 Wiadomosci..jak jest Piotr Kraśko z USA...no LOOOOOOOOL normalnie :lol: :lol: :lol: koles siedzi nie wiem 1 rok w stanach?? a juz mowi "Piotr Krasko" (znów r amerykańskie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 może tak skończcie ten OFF TOP!? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) hmmm... 40 GBP x 5.56zl = ok. 222zl. Jakos nie wyglada mi na tyle samo co u nas ;) Costi... Comment mial byc taki, ze gry na PC (nowosci) kosztuja nawet po 50-60 Funtow. Mial byc taki, ze ja tu zarabiam wiecej funtow niz przecietny Polak zlotowek. Mial byc taki, ze gry na PC (nowosci) kosztuja nawet po 50-60 Funtow. Nie wiem, jaka jest srednia krajowa, ale jesli jest to nadal cos na poziomie 800-1000 PLN to duzo wiecej. Wiec stosunkowo dla mnie ta gra jest duzo tansza. Przeliczac przestalem po jakichs 2 tygodniach od przyjazdu tutaj (po pierwszej wyplacie) - bo bym sobie nawet pomaranczy nie kupil, o piwie w lokalu nie wspominajac. O pozostalych komentarzach nie bede wspominal. Ja w Polsce nie mialem konsoli, wiec nawet w cenach gier sie nie orientowalem. Wiem, ze jak na PC kupowalem gre, to kosztowala do 120 PLN zazwyczaj (zazwyczaj mniej) - wiec juz rozumiem argument przeciwnikow konsol, ze "gry sa drogie" - bo jesli doda sie do tego fakt, ze nie ma sklepow z uzywanymi grami, to wyobrazam sobie jak wyglada sytuacja szczesliwego (przez chwile po zakupie) posiadacza nowej PS2/XBoxa w Polsce. A z drugiej strony mamy posiadacza PC, ktory kupuje gry za 20 PLN 3 miesiace po premierze, a do gazet dostaje po 2-3 pelne wersje czesto dobrych gier... Nie ma sie co dziwic, ze najpopularniejsza platforma do gier wbrew zdawaloby sie zdrowemu rozsadkowi jest drozszy PC... Mialo byc no comment. ;) Edytowane 27 Lutego 2006 przez sialala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Black ma pecha do offtopow... OK, zle sie zrozumielismy i juz wszystko jasne. Wracamy do tematu samej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 zanim niemialem pc to u siasiada fajnie sie gralo w quake2 we 2 na padach ;] a co do black to moze kiedys wyjdzie port na pc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 7.4 na gamespot , lol , a ja chcialem odkurzyc xboxa do tej gry :lol2: , chyba sobie daruje zwlaszcza ze to kolejny run and gun i nie ma krwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 7.4 na gamespot , lol , a ja chcialem odkurzyc xboxa do tej gry :lol2: , chyba sobie daruje zwlaszcza ze to kolejny run and gun i nie ma krwi daj sobie spokój z graniem. Jeżeli masz takie podejście do gier.. Gra jest bardzo przyjemna, ma dużo wad. ale która gra ich nie ma?.... no moze ninia gaiden :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 generalnie wg. mnie jak gra dostaje od 7-10 to jest warta zagrania. Bo dochodza jeszcze wrazenia subiekywne z gry ktore sa rozne dla roznych ludzi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ja Blacka przeszedłem i powiem że naprawde WYMIATA...super gierka...oczywiście "prosta" ale dostarcza wieeeeeele przyjemności :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewen19 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Czy znacie cos bardzo podobnego do Blacka tylko żeby było na PC. Grałem w ta gierke na PS2 i bardzo mi się spodobała ale niestety nie mam konsoli, a chcaiłbym sobie popykac w cos podobnego do blacka B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 jako ze ktos odkopal temat wiec sie zapytam - da sie gdzies zassac demko BLACK, wypalic na cd/dvd i odpalic na ps2 w celu przetestowania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...