Capoeira Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 siema intelowcy mam pytanie czy mieliście kiedyś taki przypadek rze procek niestartuje ale sie grzeje. czy morze to być sprawa powuginanych pinów. stało mi się tak na p4 1.5ghz willamete(czy jakoś tak) standardowe zasilanie i zero O/C p[rzez jeden dzien sie odpalał na drugi jusz nie w czecim terz niechciał startować arz do teras czyli z jakis miesiąc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 No to jak na moje oko sie zepsul :) piny pogiete hmmmmm to moze byc to. A moze go jakos uszkodziles? A moze sie spalil? Dziwne, bo nie slyszalem o spalonym P4 1,5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 PC-spiqr nie pipczy???? Docisnij (włóż) grafe lub ram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A czy zamknęłeś dźwigienke??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 dociśnięta i zero pipczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Nie startowanie procka?? Chyba kompa.. może być spowodowane powyginanymi nóżkami albo wadą procka ja miałem taki przypadek, ze komp raz startował raz nie. A temperatura na Wilmette to raczej nic nowego te procki się grzeją. Jaką masz temperaturę na tym procku? Ps: Polecam korepetycje z polaka 8O :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 sytuacja wygląda następująco mam innego proca 2.0 nordwood i miałem to samo tylko rze on się wogule niegrzał jak niestartował a ten willamete mimo tego rze monitor się niezapala to sie grzeje(żyje?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...